Arrangementet er fullført.

Debatt: Libya – hva nå? hovedbilde
torsdag 
17:00

Debatt: Libya – hva nå?

ntso

For fire år siden startet opprøret i Libya. Internasjonale debattanter diskuterer dagens situasjon og veien videre i Libya. Debatt i forbindelse med utstillingen «Shifting Sands».

Deltakere
Peter Bouckaert fra Human Rights Watch. Peter er ekspert på humanitære kriser og har ansvar for å koordinere organisasjonens svar på krig og andre humanitære katastrofer. I 2011 var han i Libya for å undersøke henrettelser av arresterte og bruk av landminer fra regjeringsstyrkene.

Ayat Mneina var med å starte den internasjonale kampanjen «Libyan Youth Movement». Kampanjen skulle øke oppmerksomheten rundt opprøret i Libya ved å etablere en 24-timers nyhetsfeed. Kanalen ble sett på som en troverdig kilde og inkluderte medlemmer som BBC og CNN. I dag har «Libyan Youth Movement» over 125.000 følgere på Twitter.

Aziz Albishari er en libanesisk/belgisk politiker i partiet Ecolo i Belgia.

Tove Gravdal, journalist i Morgenbladet leder debatten.

Hva: Debatt
Fra kl. 17.00 – 18.30

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.