Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Debatt: Libya – hva nå? hovedbilde
torsdag 
17:00

Debatt: Libya – hva nå?

ntso

For fire år siden startet opprøret i Libya. Internasjonale debattanter diskuterer dagens situasjon og veien videre i Libya. Debatt i forbindelse med utstillingen «Shifting Sands».

Deltakere
Peter Bouckaert fra Human Rights Watch. Peter er ekspert på humanitære kriser og har ansvar for å koordinere organisasjonens svar på krig og andre humanitære katastrofer. I 2011 var han i Libya for å undersøke henrettelser av arresterte og bruk av landminer fra regjeringsstyrkene.

Ayat Mneina var med å starte den internasjonale kampanjen «Libyan Youth Movement». Kampanjen skulle øke oppmerksomheten rundt opprøret i Libya ved å etablere en 24-timers nyhetsfeed. Kanalen ble sett på som en troverdig kilde og inkluderte medlemmer som BBC og CNN. I dag har «Libyan Youth Movement» over 125.000 følgere på Twitter.

Aziz Albishari er en libanesisk/belgisk politiker i partiet Ecolo i Belgia.

Tove Gravdal, journalist i Morgenbladet leder debatten.

Hva: Debatt
Fra kl. 17.00 – 18.30

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Vindkraft til havs – gratis foredrag
torsdag
17:00

Vindkraft til havs – gratis foredrag

Velkommen til teknologihistorisk torsdag på Teknisk museum.