Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dansens Dager 2015 hovedbilde
onsdag 

Dansens Dager 2015

468_2015_03_26_153216

Dansens Dager er Norges største dansefest med over 200 arrangementer fordelt på fire dager, fra 29. april til 2. mai. I Oslo danses det på scener, gater og torg, og du kan bl.a få med deg flamenco og Latvisk folkedans på Stortorvet, hiphop-jam, magedans og afrikansk dans på Olaf Ryes plass og magedans på Youngstorget.

Profesjonelle aktører, studenter og amatørdansere gir forestillinger og åpner studioene sine, og Danseinformasjonen arrangerer “Åpen Scene” på Rommen Scene 29. april med dans fra hele verden.

Åpningen av UNESCOs internasjonale dag for dans skjer på Operataket 29. april kl 12.00 med ordfører Fabian Stang, årets danseambassadør Jens Jeffry Trinidad, og over 200 dansestudenter vil vise Dansens Dager-dansen. Se mer her.

Foto: Sigrun Drivdal Johnsen

Relaterte saker

Eventbilde: Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus
lørdag
18:00

Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus

Jubileet blir markert med en storslått forestilling med dans og musikk fra Bærums brede og rike kulturliv.

Eventbilde: DJ Kimbo x Liv & Røre
lørdag
22:00

DJ Kimbo x Liv & Røre

DJ Kimbo er klar for å ta nattklubb-viben fra terrassen til dansegulvet. Denne gangen arrangerer de Lørenskogs neste store danseevent!

Eventbilde: Prøv babydans på Sentralen!
mandag
13:00

Prøv babydans på Sentralen!

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.