Søk i Aktiv i Oslo

Dansens dag på Bærum Kulturhus hovedbilde

Dansens dag på Bærum Kulturhus

Bærum Kulturhus feirer Dansens dag den 28. april

Bærum Kulturhus feirer Dansens Dager ved å synliggjøre både det lokale og det profesjonelle dansemilljøet den 28. april.

Fra kl 18:45 vil Bærum Kulturhus og byparken i Sandvika være scenen for det lokale dansemiljøet i Bærum. Det vil bi vist innslag fremført av dansekompaniene Happy Feet, KGB kompaniet og Bajazz.

Kl 19:30 Fortsetter vi feiringen i Kulturhustes Store Sal med en av Norges fremste koreografer, Christopher Arouni og kompaniet Arounidance. De vil vise forestillingen «60 Seconds Apart» danset av norske dansere med blant annet internasjonal karriere.
Les mer og kjøp billetter >>

AfterTalk
Dagen blir avslutten med en After Talk på foajéscenen med koreografen Christopher Arouni i samtale med Katrine Ganer Skaug. After Talken er arrangert i samarbeid med kritikerlaget.

Les mer om Bærum Kulturhus sin feiring av Dansens dag >>

Relaterte saker

Eventbilde: El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert
søndag
18:00

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene.

Eventbilde: Sommerkurs i dans og ballett
mandag
00:00

Sommerkurs i dans og ballett

Bli med på sommerkurs på Kirkenær Ballettskole – for barn, ungdom og voksne på alle nivåer! En super mulighet for deg som er nysgjerrig på dans, og som vil bli kjent med ballettskolen.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.