Søk i Aktiv i Oslo

Dansens dag på Bærum Kulturhus hovedbilde

Dansens dag på Bærum Kulturhus

Bærum Kulturhus feirer Dansens dag den 28. april

Bærum Kulturhus feirer Dansens Dager ved å synliggjøre både det lokale og det profesjonelle dansemilljøet den 28. april.

Fra kl 18:45 vil Bærum Kulturhus og byparken i Sandvika være scenen for det lokale dansemiljøet i Bærum. Det vil bi vist innslag fremført av dansekompaniene Happy Feet, KGB kompaniet og Bajazz.

Kl 19:30 Fortsetter vi feiringen i Kulturhustes Store Sal med en av Norges fremste koreografer, Christopher Arouni og kompaniet Arounidance. De vil vise forestillingen «60 Seconds Apart» danset av norske dansere med blant annet internasjonal karriere.
Les mer og kjøp billetter >>

AfterTalk
Dagen blir avslutten med en After Talk på foajéscenen med koreografen Christopher Arouni i samtale med Katrine Ganer Skaug. After Talken er arrangert i samarbeid med kritikerlaget.

Les mer om Bærum Kulturhus sin feiring av Dansens dag >>

Relaterte saker

Eventbilde: Prøv babydans på Sentralen!
mandag
13:00

Prøv babydans på Sentralen!

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus
lørdag
18:00

Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus

Jubileet blir markert med en storslått forestilling med dans og musikk fra Bærums brede og rike kulturliv.

Eventbilde: DJ Kimbo x Liv & Røre
lørdag
22:00

DJ Kimbo x Liv & Røre

DJ Kimbo er klar for å ta nattklubb-viben fra terrassen til dansegulvet. Denne gangen arrangerer de Lørenskogs neste store danseevent!