Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dagny – Oslo Spektrum hovedbilde
lørdag 
19:00
Oslo Spektrum

Dagny – Oslo Spektrum

Dagny inntar Oslo Spektrum lørdag 18. november 2023!

«Jeg har hele tiden tenkt at når jeg er 80 år og ser tilbake på livet, så er det å spille i Oslo Spektrum en av de største øyeblikkene og milepælene – og nå skjer det!» sier Dagny.

Med som support i Spektrum har Dagny popkometen og gudbrandsdølingen, Synne Vo!

Dagny tok Norge og verden med storm i 2016 med låten «Backbeat» og har i årene etter levert publikumsfavoritter på rekke og rad.

Få artister har satt et så sterkt avtrykk som Dagny de siste årene!

Dagny er kjent som en energisk liveartist med smittende energi og oppløftende opptredener på scenen. Hun fortsetter å utvikle liveshowet både lydmessig og visuelt – hun flytter alltid grenser og setter alltid opplevelsen til fansen først.

For tiden jobber hun med ny musikk, og showet i Spektrum blir hennes eneste headliner-konsert i år og en feiring av de ikoniske hitlåtene hun har levert oss til nå! Det er på høy tid at denne internasjonale stjernen tar steget opp, på hjemmebane, og inn i Oslos storstue – Spektrum.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: OnklP på Bysommer
torsdag
21:00

OnklP på Bysommer

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.

Eventbilde: Bysommer – Tommy Tee
lørdag
21:00

Bysommer – Tommy Tee

På Bysommer på SALT kan du forvente et solid lag av gjester av de beste som har vært innom studio hos Tommy Tee de siste 25 årene, og selvfølgelig MAE med den legendariske låta «Oslo»! 

Eventbilde: Vivaldi Summer Highlights
tirsdag
19:00

Vivaldi Summer Highlights

Talentfulle musikere fra Ukraina vil presentere fantastiske verk av Vivaldi denne kvelden.