Søk i Aktiv i Oslo

Dagny – Oslo Spektrum hovedbilde
lørdag 
19:00
Oslo Spektrum

Dagny – Oslo Spektrum

Dagny inntar Oslo Spektrum lørdag 18. november 2023!

«Jeg har hele tiden tenkt at når jeg er 80 år og ser tilbake på livet, så er det å spille i Oslo Spektrum en av de største øyeblikkene og milepælene – og nå skjer det!» sier Dagny.

Med som support i Spektrum har Dagny popkometen og gudbrandsdølingen, Synne Vo!

Dagny tok Norge og verden med storm i 2016 med låten «Backbeat» og har i årene etter levert publikumsfavoritter på rekke og rad.

Få artister har satt et så sterkt avtrykk som Dagny de siste årene!

Dagny er kjent som en energisk liveartist med smittende energi og oppløftende opptredener på scenen. Hun fortsetter å utvikle liveshowet både lydmessig og visuelt – hun flytter alltid grenser og setter alltid opplevelsen til fansen først.

For tiden jobber hun med ny musikk, og showet i Spektrum blir hennes eneste headliner-konsert i år og en feiring av de ikoniske hitlåtene hun har levert oss til nå! Det er på høy tid at denne internasjonale stjernen tar steget opp, på hjemmebane, og inn i Oslos storstue – Spektrum.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Dissimilisfestivalen 2023
fredag
00:00

Dissimilisfestivalen 2023

Dissimilis åpner nok en gang festivalsesongen med en tradisjonsrik, hjertevarm og inkluderende byfestival. Som tidligere år vil festivalen være en del av programmet og musikkfellesskapet under musikkfest Oslo.

Eventbilde: Lekter’n Festival 2023
fredag
14:00

Lekter’n Festival 2023

Ta med deg dine beste venner og bli med på en rå fest på bryggekanten!

Eventbilde: Musikkfest Oslo 2023
lørdag
00:00

Musikkfest Oslo 2023

Bli med på Musikkfest Oslo og bli en del av Oslos pulserende musikkmiljø. Dette er en festivalopplevelse du ikke vil gå glipp av!