Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dagfest med Skranglejazz + Henrik Villard hovedbilde
lørdag 
13:00
Sentralen

Dagfest med Skranglejazz + Henrik Villard

Skranglejazz avslutter skranglesommern den 27. august med den nye vinen!

Henrik Villard gjester Sentralen på en dagfest denne lørdagen. Han er en tredjedel av plateselskapet Boring Crew Records. Her har han sluppet 4 utgivelser som spenner fra house til UKG. Crewet er i gang med sitt sommer-residency (Sundaze) på Jaeger. Villard har også sluppet musikk og jobbet med labels som Mhost Likely, theBasementDiscos, Closer To Truth, Feedasoul, Tooman, Moskalus og House Cookin’. Crewet blander tross sin unge alder ny dansemusikk med gamle klassikere, noe vi digger! Dette blir gøy!

ID: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Jule-milonga i Sofienberg kirke!
fredag
19:00

Jule-milonga i Sofienberg kirke!

Bli med å feire julemesse med en stor tangofest i den fantastiske Sofienberg kirke. Det blir en magisk natt med spesiell mat.