Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

CYAN studio deltar på Oslo Open hovedbilde
lørdag 
12:00

CYAN studio deltar på Oslo Open

ntso

CYAN studio deltar på Oslo Open

Over 200 kunstnere åpner sine dører for deg. Oslo Open byr på et unikt møte mellom kunstnere og publikum på kunstnernes egen arbeidsplass, atelieret. I løpet av to dager åpner byens kunstnere sine atelierer for publikum, som får anledning til på nært hold å oppleve hvordan kunstnerne arbeider.

På CYAN mørkerom vil fotograf Stig Marlon Weston lede en åpen workshop der du kan forsøke deg på å lage fotografier uten bruk av kamera, direkte med kjemi og lys.

På CYAN salong vil Britta Kristina Bergersen, gallerist ved salongen, holde kurs i å lage sol-fotografier med cyanfarget papir og vann.

Begge kursene er en del av BOO-Barnas Oslo Open, med kurs og aktiviteter for både barn og foreldre. Arrangementet er gratis og åpent for alle og kursene på CYAN er drop-in uten forhåndspåmelding, men du må kanskje beregne litt venting om det blir fullt.

Ellers på Oslo Open kan du bli med på en guidet rundtur eller lag din egen rute ved hjelp av Oslo Open sittdigitale kart over kunstnerne. Fungerer på alle smart telefoner, og gjør det enkelt å finne frem.

Lørdag 16. og søndag 17. april kl. 12-18
CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Moments – Bryllupsmesse
søndag
11:00

Grand Moments – Bryllupsmesse

Suksessen gjentas på Grand Hotel – velkommen til en søndag fylt med eksklusive utstillere, motevisninger, Afternoon Tea og masse ny inspirasjon i flotte omgivelser.