Arrangementet er fullført.

Cubansk dansekurs på Malecón Dans hovedbilde
torsdag 

Cubansk dansekurs på Malecón Dans

Malecón Dans Malecón Dans er danseavdelingen til Malecón Skole som startet i 2002, ble etablert i 2005 og kombinerer både dans og språk. Hos oss kan man delta på cubansk dansekurs her i Norge og på Cuba, eller kombinere det med spanskkurs og spansk studier.

Malecón Dans leverer en solid kursopplevelse, samtidig som kursdeltagere får oppleve noe nytt, annerledes, spennende og kunnskapsrikt. Vi har også satt en begrensning på maksimalt 20 elevplasser i hver undervisningstime. Dette for at alle elever skal få like god oppfølging av instruktør, slik at alle skal ha et like stort utbytte av kursene.

Dans er en viktig uttrykksform som finnes i alle kulturer og deler av verden. Det er en form for kommunikasjon som knytter mennesker sammen, et ypperlig sosialt alternativ. Dans gir energi og sprer danseglede og latter! Interesserte i cubansk dans vil få en innføring i og/eller forbedre sine ferdigheter i det mest karakteristiske for cubansk dans, nemlig trinn, figurer og stiler til en eller flere populære cubanske danser, som for eksempel cubansk salsa (Casino), Son, Danzón, Chachachá, Mambo og Rumba. Spesielt den cubanske salsastilen har økt i popularitet – en stil cubanerne trykker til brystet; en tradisjon og en livsvenn.

Alle nybegynnere er godt ivaretatt på Malecón og alle kan delta, både med og uten dansepartner. Du har alltid mulighet til å bli kjent med andre på Malecón.

Malecón har kurs på alle nivåer.

Les mer og meld deg på Malecón Dans >>

Relaterte saker