Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Carl-Johan Vallgren på Litteraturhuset hovedbilde
torsdag 

Carl-Johan Vallgren på Litteraturhuset

Carl-Johan Vallgren kommer til Litteraturhuset

Den svenske forfattaren og musikaren Carl-Johan Vallgren fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2002 med romanen Den vidunderlige kjærlighetens historie, som har blitt oversatt til 25 språk og som han òg fikk Augustprisen for i hjemlandet. Historien om den døvstumme, telepatiske dvergen Hercule og hans kjære Henriette, begge fødte samme natt på samme bordell, ble en stor publikumssuksess. Også de senere romanane hans, Dokumenter vedrørende spilleren Rubashov og För herr Bachmanns broschyr, har fått mye oppmerksomhet.

Nå har Vallgren skrevet romanen Havmannen, også den med fantastiske element, sterke følelser og en handling lagd til skyggene. Søskenparet Nella og Robert har en mor som bare er våken når hun er full, og skolen er full av mobbere som stadig slår brillene av Robert. Carl-Johan Vallgren har selv omtalt seg som den siste romantikeren. Nå kommer han til Litteraturhuset for å fortelle om plastrede briller, søskenkjærlighet som holder, og en havmann i nød.

Billettpris:
90,- (studenter 60,-)

Les mer om arrangementet på Litteraturhuset >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.