Søk i Aktiv i Oslo

Camp Indie på Rockefeller hovedbilde

Camp Indie på Rockefeller

Sweden spiller på Øyafestivalens Camp Indie på Rockefeller 16. mai

Igjen inviterer Øyafestivalen musikkelskere til Camp Indie på Rockefeller 16. mai. Her spiller noen av landets mest fremadstormende band, på Øyafestivalens minifestival for ny norsk musikk. Det blir flere scener, mange band, gledespredende DJs, mye folk og god stemning. Du får mulighet til å betale det du har lyst til de banda du liker best. I tillegg blir det et finfint indiemarked, med de mest spennende norske smålabelene. Dette blir en helaften uten sammenligning og den beste oppvarmingen til nasjonaldagen. Kom tidlig, bli til seint og opplev norsk pop og rocks herlige hemmeligheter.
Foreløpig program:

Bendik Baksaas

Med referanser til både hiphop, jazz og søttitallsdisko, tar Bendik Baksaas deg med inn i sonen. Chillsonen. Låtene hans blir spilt hyppig på P3, og med sin frekke kombinasjon av elektronica og diskofunk er Bendik Baksaas en uslepen diamant. Han opptrer også under artistnavnet DJ Løvemaske og serverer tidsriktig urban musikk. En spennende artist du ikke kan gå glipp av.

Sweden

90-talls nostalgi, svevende pop-magi og catchy gitar. Sweden kan gjøre selv den evige pessimist til en gladeste optimist. Med klare referanser til nabolandet, lager Sweden radiovennlig popmusikk. Det syns vi er veldig trivelig og vi er glade for at de er norske. I 2012 har Sweden gjort at 90-tallet aldri har føltes mer riktig, og de gjør det på en meget overbevisende måte.

Synne Sanden

Synne Sanden synger seg rett inn i sjelen din. Med en av Norges vakreste stemmer og sin såre, emosjonelle framtoning vil Oslo-jenta forføre deg. Dette er eksperimentell jazz, og med sine 21 år, er Synne Sanden en meget moden, lovende låtskriver og artist. Med en elektro-akustisk stil, en særegen stil og et stort potensiale, er Synne Sanden definitivt en artist du bør få med deg.

Jacky Jean

Med feelgoodpop som grunnsteinen, leker Jacky Jean med sommerfølelsen, våryrheten og magiske stjerneklare netter. De er en av de mest spilte artistene på P3 for tida, og med enkle melodiøse poplåter og fengende refrenger vil Jacky Jean spre popmusikkens glade budskap. En herlig miks av gladrock og pop. Jacky Jean er et sjarmerende band som garantert vil gi deg godfølelsen med solbriller på.

Doffs Poi

En nærmest psykedelisk, energisk eksplosjon av lyder, som blir til låter som kan minne om en femåring i lekeland på sukkerspeed. Det er vel den beste beskrivelsen av et band som til de grader lar musikken styre. Musikken har blitt beskrevet som happy jazzcore, og sommeren 2011 spilte de blant annet på Oslo Jazzfestival, Malmöfestivalen og Copenhagen Jazzfestival. Et band med et helt spesielt særpreg, og noe du burde få med deg.

Angelica`s Elegy
Et litt mørkt poprock band, med melankoli og lo-fi indierock. Gutta i Angelica`s Elegy lager nydelige låter som sniker seg inn i hjerterota di. Bli ikke overrasket om de blir der. Som ukas Urørt i oktober 2011, en rykende fersk plate, er dette et band som du kommer til å høre mye om fremover.

Flere artister annonseres i snart.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Rush at Night er endelig tilbake!
fredag
20:00

Rush at Night er endelig tilbake!

Har du lyst til å tilbringe natten på Rush og ha 12 elleville timer med konkurranser, aktiviteter og masse gøy i Norges kuleste trampolinepark?

Eventbilde: Lykke til, Cathrine Frost!
fredag
21:00

Lykke til, Cathrine Frost!

«Lykke til Cathrine Frost» er en humorforestilling om filosofi, føding og folkehelse. Med dubstep og karate som virkemidler.