Søk i Aktiv i Oslo

Musikalen Cabaret på Chat Noir hovedbilde

Musikalen Cabaret på Chat Noir

Prøver Bårdar Cabaret

En klassiker skal vises frem

Bårdarakademet har premiere med musikalen Cabaret, onsdag 18. januar på Chat Noir.

Med stjerneinstruktøren Chet Walker i spissen, er Bårdar klare til å gi alt under onsdagens premiere. Musikalen Cabaret ble satt opp for første gang i 1966, på Broadway i New York. Siden den gang har den blitt både filmatisert og en verdenskjent klassiker.

Stykket utspiller seg på tidlig 30-tallet i Berlin. Nazismen har akkurat begynt å slå røtter i det tyske samfunnet, men Hitler har ennå ikke fått makten. Berlin er på denne tiden en liberal, dekandent by. Hit kommer Cliff Bradshaw for å drive språkundervisning og for å oversette bøker fra tysk til engelsk. Han tar inn på samme hotell som den amerikanske kabaret-artisten Sally Bowles, og innleder et forhold til henne. Det viser seg at Sally Bowles har en fordomsfri holdning til sex og kjærlighet, og hun omgir seg stadig med nye bekjentskaper fra Kit Kat Club. Og nettopp på Kit Kat Club ønskes vi velkommen av den strålende opplagte Konferansieren. Her inne er musikken svingende og stemningen på topp, helt til alt nærmest ubemerket forandrer seg. Plutselig sitter du der med gåsehud når all sorgløsheten avløses av frykt. Nazistene mener blodig alvor og livet blir livsfarlig…

 

Cabaret spilles følgende datoer:
18. januar (onsdag), Kl. 19:30
19. januar (torsdag), Kl. 19:30
20. januar (fredag), Kl. 19:30
21. januar (lørdag), Kl. 17:00
26. januar (torsdag), Kl. 19:30
27. januar (fredag), Kl. 19:30
28. januar (lørdag), Kl. 17:00

Les intervjuet med instruktøren og hovedrolleinnhaverne >>

Les anmeldelse av Cabaret på Chat Noir >>

Kjøp billetter her >>

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans
onsdag
19:30

Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk.

Eventbilde: Dansens Dager 2024
fredag
12:00

Dansens Dager 2024

Opplev dans over hele Oslo. Alle som ønsker er velkommen – både på dansegulvet eller som publikummere. Alle arrangementer er gratis.

Eventbilde: Sound of Irish Inspirations – en irsk danseforestilling
lørdag
17:00

Sound of Irish Inspirations – en irsk danseforestilling

Opplev et show fylt av danseglede, humor, eleganse og ikke minst rytmer. I denne oppsetningen vil du få se alt det irsk dans har å by på! Intet mindre!