Arrangementet er fullført.

Byvandring – Skjebneåret 1814 hovedbilde
fredag 
17:00

Byvandring – Skjebneåret 1814

ntso

Byvandring – Skjebneåret 1814

Turen starter ved Grand Central på Christian Fredriks plass og ender på Slottsplassen 1. På veien passerer vi bygninger og plasser som alle er tilknyttet 1814 og Grunnlovens tilblivelse. Hvem tenker på at vi hadde 3 konger i løpet av det året? Hvem tenker på at 4 dokumenter formet Norge i 1814: 2 som følge av stormaktenes politikk og 2 som vi selv utformet? Bli med på Kryss og tvers og langs Karl Johansgate og hør om folk og hendelser med Norge i støpeskjeen.

Start kl 17.00 – 19.00, pris kr 200,- p.p. pensjonister kr 150,- Billetter kjøpes direkte av guiden. Omvisning på engelsk og norsk. All vandring skjer på eget ansvar. Programmet kan endres ved uforutsette omstendigheter. Husk godt fottøy og varme klær. Gavekort selges. Arrangør: Oslo Guidebureau AS: 22422818, www.winterwalks.no følg oss på Facebook: www.facebook.com/osloguide

Foto: VisitOslo/Nancy Bundt


Christian Fredriks plass
Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
lørdag

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
lørdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: Ny vikingutstilling i Oslo
lørdag

Ny vikingutstilling i Oslo

Ny vikingutstilling i Oslo hvor publikum kan se perfekte rekonstruksjoner av klær og utstyr brukt til hverdags, plyndring og fest.