Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bypåske på SALT hovedbilde
tirsdag 
11:00
SALT Oslo

Bypåske på SALT

SALT holder åpent hele påska, og byr på sauna, humorarrangement og masse annet gøy som sikrer deg en deilig bypåske – uansett vær! Grill din egen pølse på uteserveringen, ta turen i badstua, gå videre på stand-up og avslutt kvelden med noe godt i glasset på lune Naustet – det kaller vi en helaften påska verdig!

Påskeuka kan vi endelig ønske velkommen flere mataktører på SALT! I tillegg til våre grillede burgere fra Go’grilla og asiatisk fra Streets of Bangkok, er det fra og med 8. april mulig å kjøpe pølser man kan grille selv på området, sandwicher, rekesmørbrød og oste- og speketallerken. Og våre venner i Treeat er tilbake med sin deilige veganske mat!

Alle matbodene er åpne hver dag fra 11.30 til 21.30 (unntaket er at Treeat holder stengt mandager). Book bord her

Som vanlig har vi også vafler, kaffe, kakao og nydelige cocktails inspirert av kystkulturen på Naustet.

Med unntak av utvidede åpningstider i badstua, er SALT åpent til samme tider i påska. Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Ungdommens kulturbryggeri – Gratis fritidstilbud
mandag
17:00

Ungdommens kulturbryggeri – Gratis fritidstilbud

Et gratis fritidstilbud med variert program; Konserter – Klubbkvelder – Møte med artister – Workshops – Dansejams – Kurs

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow
mandag
19:30

Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow

Jan og Einar utfordrer hverandre, skravler om ting de – og du – er opptatt av, og deler fra livene sine; en herlig miks av humoristisk hverdagsliv og glamorøse festdager. Nå kan du oppleve duoen live!