Søk i Aktiv i Oslo

Brass i Bærum 2013 hovedbilde

Brass i Bærum 2013

 Brass i Bærum

Musikkfest for alle!
”Brass i Bærum” for 16. gang

Når: Søndag 10/11-2013
Tid: 17:00
Hvor: Lommedalen Kirke

Når Bærums egne brasskorps går sammen og topper det hele med et innslag av en fargerik gjest som med sin væremåte og med sin sang har gledet og inspirert mange, ja da er det duket for en konsertopplevelse helt utenom det vanlige. En konsert du bør overvære og ikke lese om i avisen dagen etterpå.
Det er oktober, og for 16. gang gjør vi oss klare for ”Brass i Bærum” som finner sted i Lommedalen kirke søndag 10. november kl. 17.
Bærums egne korps trenger vel ingen bred omtale. I år er det Hoslebrass’sen, Skui og Emma Hjort Skolekorps, Haslum Skoles Jentekorps og arrangøren selv, Bærums Verk Musikkorps, som deltar.
Korpsene vil spille publikumsvennlig musikk som delvis er sammensatt for Brass i Bærum og delvis er hentet fra korpsenes egne høstkonserter.
Det er Odd-Cato Kristiansen, også kjent som «Fengselspresten på Ila», som vil ta hånd om årets profesjonelle innslag. Odd-Cato har med sin sang og sine CD utgivelser vært til glede og inspirasjon for mange mennesker rundt omkring i Norge og vi er sikre på at han vil være et populært innslag i årets Brass i Bærum.
Brassmusikk er ingen sær eller smal musikkform. Den har stor spennvidde og alle vil kunne glede seg over musikk som favner over mange tidsepoker, mange stilarter og mange vanskelighetsgrader.
Rammen rundt konserten er som vanlig Lommedalen kirke som i denne sammenheng med all rett kan omtales som en praktfull konsertsal med en fremragende akustikk som egner seg meget godt for slike konserter.
Brass i Bærum er en ”annerledes” konsert som tilbyr god musikk fremført av glade og motiverte unge og gamle musikanter. Det er oppskriften på en god konsert som vi er sikre på vil glede og motivere alle musikkinteresserte i alle aldersgrupper.
Vi ønsker alle vel møtt til et hyggelig, allsidig og meget spennende arrangement.
Så legg turen til Lommedalen kirke på søndag 10/11 kl. 17. Du vil ikke bli skuffet!

Bill.: Barn/Voksne/Familie 50/150/300

Arrangør: Bærums Verk Musikkorps
Konserten er sponset av Bærum kommune


Lommedalen Kirke, Lommedalsveien 221
1350 Lommedalen

Relaterte saker

Eventbilde: ROM i herberget
mandag
19:00

ROM i herberget

For syvende år inviterer Solfrid Molland og Gjertruds sigøynerorkester til en stemningsfull og annerledes julekonsert.

Eventbilde: Adam Douglas – An American Holiday 2023
mandag
21:00

Adam Douglas – An American Holiday 2023

Velkommen til en stemningsfull og storslått julekonsert hvor folkekjære Adam Douglas gjør noen ukjente, men også tidløse juleklassikere til sine egne.

Eventbilde: The Sinatra Songbook – Swingin’ Christmas!
torsdag
19:00

The Sinatra Songbook – Swingin’ Christmas!

Velkommen til en utadvendt aften i Konserthuset som vil by på gjenhør og nytolkninger av kjente og mindre kjente skatter fra den amerikanske julesangboka.