Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Brasiliansk Forró med TRIO MACAÍBA (Bra) hovedbilde
fredag 
20:00

Brasiliansk Forró med TRIO MACAÍBA (Bra)

Triomacaiba

Brasiliansk Forró Dansefest og Konsert 

FRE 17 JAN KL.20.00 CC 150,-m/ TRIO MACAÍBA (Bra) + DJ All Night

Kickstart det splitter nye året med en het helaften forró! Nyt en caipirinha og få en smakebit av profesjonell brasiliansk forrómusikk: 
Fredag 17. januar spiller brasilianske TRiO MACAiBA i Oslo! Trio Macaíba er sjelden på turne og det er en stor ære å få dem hit til Oslo. 
For deg som har vært på en av Oslos forrókonserter tidligere – det er bare å begynne å glede seg! 

Brasilianske Trio Macaíba ble dannet i 2000 av musikere som møttes på et musikkonservatorium i Sao Paulo. Siden den gang har de dedikert seg til sjangeren forró, både som musikere og som forskere innen brasiliansk populækultur. For 10 år siden ga de ut sin første CD “Na Trilha do Pé-de-serra”. På CDen bidrar blant andre forrolegenden Dominguinhos, som gikk bort i fjor.
Bandet er opptatt av å ivareta den tradisjonelle sjangeren forró pé-de-serra og opprettholder besetningen med trekkspill, triangel og basstromme.

Se deres facebookside her >>

Hva er forró?
Forró er en musikksjanger og pardans fra Nordøst-Brasil som lenge har levd i skyggen av samba og bossa nova men som nå blir stadig mer populær både i hjemlandet og i Europa. Dansen har for lengst inntatt mange av de europeiske storbyene og er nå på full fart inn i Oslo!

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.