Arrangementet er fullført.

Brasiliansk Forró med TRIO MACAÍBA (Bra) hovedbilde
fredag 
20:00

Brasiliansk Forró med TRIO MACAÍBA (Bra)

Triomacaiba

Brasiliansk Forró Dansefest og Konsert 

FRE 17 JAN KL.20.00 CC 150,-m/ TRIO MACAÍBA (Bra) + DJ All Night

Kickstart det splitter nye året med en het helaften forró! Nyt en caipirinha og få en smakebit av profesjonell brasiliansk forrómusikk: 
Fredag 17. januar spiller brasilianske TRiO MACAiBA i Oslo! Trio Macaíba er sjelden på turne og det er en stor ære å få dem hit til Oslo. 
For deg som har vært på en av Oslos forrókonserter tidligere – det er bare å begynne å glede seg! 

Brasilianske Trio Macaíba ble dannet i 2000 av musikere som møttes på et musikkonservatorium i Sao Paulo. Siden den gang har de dedikert seg til sjangeren forró, både som musikere og som forskere innen brasiliansk populækultur. For 10 år siden ga de ut sin første CD “Na Trilha do Pé-de-serra”. På CDen bidrar blant andre forrolegenden Dominguinhos, som gikk bort i fjor.
Bandet er opptatt av å ivareta den tradisjonelle sjangeren forró pé-de-serra og opprettholder besetningen med trekkspill, triangel og basstromme.

Se deres facebookside her >>

Hva er forró?
Forró er en musikksjanger og pardans fra Nordøst-Brasil som lenge har levd i skyggen av samba og bossa nova men som nå blir stadig mer populær både i hjemlandet og i Europa. Dansen har for lengst inntatt mange av de europeiske storbyene og er nå på full fart inn i Oslo!

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Bandet TubalCain og Lilith
torsdag
20:00

Konsert med Bandet TubalCain og Lilith

På selvlagde instrumenter laget av skrot og utrangerte gjenstander skapes et særegent og spennende lydbilde.

Eventbilde: Romdagen 2021 på Teknisk museum
lørdag

Romdagen 2021 på Teknisk museum

I løpet av dagen får du vite mer om hva som skjer i solsystemet, utfordringer med søppel i rommet og 60 år med bemannet romferd.

Eventbilde: Ostefest på Mathallen
lørdag

Ostefest på Mathallen

Annethvert år samles landets beste osteprodusenter til Norgesmesterskap i Ost – og for første gang kan publikum bli med på moroa!