Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bowie & Berlin hovedbilde
fredag 
19:30
Bærum Kulturhus

Bowie & Berlin

David Bowie var en utøver som gikk gjennom mange hamskifter i løpet av en lang karriere. Bowies Berlin-periode på slutten av 70-tallet står igjen som en av hans mest helstøpte. Nå gir vokalist Håvard Bakke og bandet The Goon Squad deg de mest tidløse låtene fra Bowies Berlin-trilogi.

I 1976 flyttet David Bowie og Iggy Pop fra Los Angeles til Berlin med ønske om et markant miljøskifte, samt å bremse et stadig mer eskalerende narkotika-misbruk. Sett i ettertid hadde nye impulser og en relativt anonym tilværelse en positiv innvirkning på dem begge. Duoen samarbeidet på to album for Iggy, mens Bowie hentet inn produsentene Brian Eno og Tony Visconti og begynte arbeidet på det som senere skulle bli kjent som Berlin-trilogien. Albumene Low (1977), Heroes (1977) og Lodger (1979) står som solide pillarer i David Bowies diskografi. Trilogien som Bowie selv kalte sitt DNA, har i tiårene etter fått status som usedvanlig viktige plater som har inspirert en hel generasjon musikere.

Denne kvelden får publikum utvalgte utdrag fra alle tre albumene i trilogien, før Bakke og The Goon Squad runder av med noen andre godbiter fra David Bowies rikholdige katalog.

Les mer her.

Foto: Anniken Askeland

Relaterte saker

Eventbilde: Julelunsj med Annikensk Trio – Hos Alma!
torsdag
11:00

Julelunsj med Annikensk Trio – Hos Alma!

Dette er en smakfull lunsjopplevelse som setter den perfekte julestemningen – en magisk julestemning som vil berøre sjelen din!

Eventbilde: Julekonsert med Nidarosdomens guttekor
torsdag
20:00

Julekonsert med Nidarosdomens guttekor

Unn deg og dine en pause i den travle førjulstiden og nyt denne uforglemmelige stunden med kjent julemusikk presentert av Norges eldste guttekor.

Eventbilde: Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!
fredag
18:00

Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!

Juleballetten over alle! Ingen jul uten: Nøtteknekkeren er tilbake på Hovedscenen, klar for å gjøre adventstiden magisk for liten og stor!