Søk i Aktiv i Oslo

Bowie & Berlin hovedbilde
fredag 
19:30
Bærum Kulturhus

Bowie & Berlin

David Bowie var en utøver som gikk gjennom mange hamskifter i løpet av en lang karriere. Bowies Berlin-periode på slutten av 70-tallet står igjen som en av hans mest helstøpte. Nå gir vokalist Håvard Bakke og bandet The Goon Squad deg de mest tidløse låtene fra Bowies Berlin-trilogi.

I 1976 flyttet David Bowie og Iggy Pop fra Los Angeles til Berlin med ønske om et markant miljøskifte, samt å bremse et stadig mer eskalerende narkotika-misbruk. Sett i ettertid hadde nye impulser og en relativt anonym tilværelse en positiv innvirkning på dem begge. Duoen samarbeidet på to album for Iggy, mens Bowie hentet inn produsentene Brian Eno og Tony Visconti og begynte arbeidet på det som senere skulle bli kjent som Berlin-trilogien. Albumene Low (1977), Heroes (1977) og Lodger (1979) står som solide pillarer i David Bowies diskografi. Trilogien som Bowie selv kalte sitt DNA, har i tiårene etter fått status som usedvanlig viktige plater som har inspirert en hel generasjon musikere.

Denne kvelden får publikum utvalgte utdrag fra alle tre albumene i trilogien, før Bakke og The Goon Squad runder av med noen andre godbiter fra David Bowies rikholdige katalog.

Les mer her.

Foto: Anniken Askeland

Relaterte saker

Eventbilde: House Night // Mark de Clive-Lowe & Vanessa Freeman // Soul Sessions Extended
fredag
19:30

House Night // Mark de Clive-Lowe & Vanessa Freeman // Soul Sessions Extended

MdCL er beskrevet som et av nåtidens musikalske genier og besøker Oslo under dansefestivalen Soul Sessions Extended. Dette vil du ikke gå glipp av, hverken som publikum eller danseglad sjel!

Eventbilde: Barcode Standup – hver lørdag!
lørdag
20:00

Barcode Standup – hver lørdag!

Nå blir det omsider standup på Vesper Bar! Gratis inngang – hver lørdag fra kl. 20.00.

Eventbilde: Discotaket
lørdag
22:00

Discotaket

Diskotaket ønsker velkommen til en kveld med svett dansegulv og discoboogie-bængers på taket av Rockefeller!