Søk i Aktiv i Oslo

Borderline Sessions på John Dee hovedbilde

Borderline Sessions på John Dee

bordelineplakat.liten

Tøylesløs kreativitet og grensesprengende galskap. Dette kan sies å være fellesnevnere for alle tre bandene som presenteres her.

Er du som Ole Brumm, lei av å velge? Putter du posen i sekken og tar vare på kaka mens du spiser den? Da kan du trygt ta turen på Borderline Sessions! Her finner du tre band som på hver sin måte utfordrer og sprenger sjangergrensene med energi og engasjement. De er alle tre levende bevis på at man ikke trenger å forholde seg til sjanger for og skape en helhetlig og fengende musikk. I tillegg innehar alle artistene en dose god gammeldags galskap som kommer til uttrykk både i vakre, hypnotiserende toner og et hårreisende trykk. Vekommen til en kveld utenom det vanlige!!

Bill. kr. 150,- + bill.avg. 18 år leg.

LUCY SWANN w/Tomas Järmyr:
Lucy Swann har en eksperimentell tilnærming til vokalen som instrument. Komposisjonene har en nysgjerrig kvalitet, stadig utforskende av natur. Alt knyttes inn til hennes største inspirasjonskilder, gospel og soul. Hun er ute med debutalbumet “La Petite Mort”, og er i ferd med å spille inn sitt neste album. Lucy Swann har en trollbindende formidlingsevne som gjør det umulig og ikke reagere.I kveld samarbeider hun med Tomas Järmyr. Med sitt engasjerende, kreative og energiske trommespill har han gjort seg bemerket i både inn- og utland. Han er kjent fra band som Sunswitch, Yodok og Doffs Poi, men har også spilt med bl.a. Pantha du Prince & the Bell Laboratory, Goat the Head, Kirsti Huke kvartett og Baron Bane. Han mottok i 2012 Trondheim Jazzfestivals Talentpris.

Lady Moscow:
Sirkusorkesteret Lady Moscow har begitt seg ut på et prosjekt få andre band med vettet i behold tør nærme seg: å rocke hardere enn ethvert hardtslående elektrisk rockeband – med kun akustiske instrumenter. Beskrevet som ”Tom Waits og Gogol Bordellos uekte barn” har Lady Moscow med sin bredbeinte sjangerdans fått publikummere til å danse seg svette gjennom sommerdager og vinternetter. De har mange ganger blitt omtalt som Norges råeste liveband for sine konserter på bl.a. Månefestivalen, Canal Street, By:larm, Kartfestivalen og en rekke utenlandsturneer.

Hoist!:
Vakker galskap, overjordiske støyballader, skitten mudderblues eller utfordrende jazzmetal med en tøddel av punk? Hoist! kan servere flere av disse tingene på samme fat.Med medlemmer fra alle deler av Trondheims musikkmiljø og fra band som Desperado, Highasakite, Manifest, Marita Røstad (solo), Daily Hum og Pelbo startet Hoist! for drøye to år siden opp sitt musikalske eventyr. Siden da har de spilt inn album med Grammyvinnende produsent i Frankrike, turnert over hele Norge og høstet treningkast seks for både album og livopptredener. Live byr de på et intenst og magisk fyrverkeri man ikke kan holde seg nøytral til.

Relaterte saker