Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Boklansering: Zoya Taylor. It Stayed With Me! hovedbilde
tirsdag 
17:00
Sentralen

Boklansering: Zoya Taylor. It Stayed With Me!

Velkommen til boklansering av Zoya Taylor. It Stayed With Me!

Zoya Taylor er oppvokst på Jamaica, i Tyskland og Canada. I tjue år har hun jobbet med sine karakteristiske, fargesterke portretter som kretser rundt blikket som en gjennomgående tematikk.

Zoya Taylor. It stayed with me er rikt illustrert med Taylors malerier fra 2000 til i dag, samt biografiske fotografier. Maleriene presenteres side om side med sitater fra skjønnlitterære forfattere som har betydd mye for Taylor, og som gir et innblikk i en alternativ litteraturhistorie enn den kanoniserte. Siri Hustvedt bidrar med en tekst skrevet eksklusivt til Taylors malerier. Hovedteksten er bygget opp som en samtale mellom Taylor og kunsthistoriker Cecilie Tyri Holt.

På boklanseringen vil du få høre Taylor i samtale med Tyri Holt om prosessen med å skape en biografisk kunstbok – en samtale om blikket, om stedene mellom kulturer, språk og disipliner – om hva som former en kunstner og et menneske.

Arrangementet er gratis.

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
onsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Omvisninger på Nationaltheatret
onsdag
13:00

Omvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe å gjøre i Oslo? Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj!  

Eventbilde: Smelteverket Pub Quiz
onsdag
18:00

Smelteverket Pub Quiz

Test dine kunnskaper! Hver onsdag er det quiz på Smelteverket. Den generelle quizen starter klokken 18:00 og musikk-quizen starter rundt 20:00.