Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Boklansering: Zoya Taylor. It Stayed With Me! hovedbilde
tirsdag 
17:00
Sentralen

Boklansering: Zoya Taylor. It Stayed With Me!

Velkommen til boklansering av Zoya Taylor. It Stayed With Me!

Zoya Taylor er oppvokst på Jamaica, i Tyskland og Canada. I tjue år har hun jobbet med sine karakteristiske, fargesterke portretter som kretser rundt blikket som en gjennomgående tematikk.

Zoya Taylor. It stayed with me er rikt illustrert med Taylors malerier fra 2000 til i dag, samt biografiske fotografier. Maleriene presenteres side om side med sitater fra skjønnlitterære forfattere som har betydd mye for Taylor, og som gir et innblikk i en alternativ litteraturhistorie enn den kanoniserte. Siri Hustvedt bidrar med en tekst skrevet eksklusivt til Taylors malerier. Hovedteksten er bygget opp som en samtale mellom Taylor og kunsthistoriker Cecilie Tyri Holt.

På boklanseringen vil du få høre Taylor i samtale med Tyri Holt om prosessen med å skape en biografisk kunstbok – en samtale om blikket, om stedene mellom kulturer, språk og disipliner – om hva som former en kunstner og et menneske.

Arrangementet er gratis.

Relaterte saker

Eventbilde: VAMP på Sundvolden
fredag
19:00

VAMP på Sundvolden

I tre tiår har de levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet.

Eventbilde: Karaoke hver torsdag til lørdag!
fredag
21:00

Karaoke hver torsdag til lørdag!

Det nye tilskuddet på Scotsman er karaoke med en moderne tvist. Ingen behov for bordbestilling – bare kom og kos deg!

Eventbilde: Humor OverOslo 2024
lørdag
00:00

Humor OverOslo 2024

Morten Ramm og Martin Beyer-Olsen arrangerer Norges største humorfestival på toppen av Grefsenkollen for tredje år på rad!