Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Boklansering: Zoya Taylor. It Stayed With Me! hovedbilde
tirsdag 
17:00
Sentralen

Boklansering: Zoya Taylor. It Stayed With Me!

Velkommen til boklansering av Zoya Taylor. It Stayed With Me!

Zoya Taylor er oppvokst på Jamaica, i Tyskland og Canada. I tjue år har hun jobbet med sine karakteristiske, fargesterke portretter som kretser rundt blikket som en gjennomgående tematikk.

Zoya Taylor. It stayed with me er rikt illustrert med Taylors malerier fra 2000 til i dag, samt biografiske fotografier. Maleriene presenteres side om side med sitater fra skjønnlitterære forfattere som har betydd mye for Taylor, og som gir et innblikk i en alternativ litteraturhistorie enn den kanoniserte. Siri Hustvedt bidrar med en tekst skrevet eksklusivt til Taylors malerier. Hovedteksten er bygget opp som en samtale mellom Taylor og kunsthistoriker Cecilie Tyri Holt.

På boklanseringen vil du få høre Taylor i samtale med Tyri Holt om prosessen med å skape en biografisk kunstbok – en samtale om blikket, om stedene mellom kulturer, språk og disipliner – om hva som former en kunstner og et menneske.

Arrangementet er gratis.

Relaterte saker

Eventbilde: Standup på Klubbscenen
tirsdag
18:30

Standup på Klubbscenen

Standup på klubbscenen på Latter. Opplev både norske og internasjonale komikere. Hvert show er unikt.

Eventbilde: QUIZ i Glassbaren
tirsdag
19:00

QUIZ i Glassbaren

Quiz på Chateau Neuf passer for alle som ønsker å samle gamle eller nye venner for en kveld, vinnere og “lucky loosers” vil bli utnevnt hver kveld.

Eventbilde: Quiz med quizmaster Roar!
tirsdag
19:00

Quiz med quizmaster Roar!

Ta med vennegjengen og bli med på tirsdagsquiz med quizmaster Roar!