Arrangementet er fullført.
Bobler og Mat , lørdag 20. august
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner!
Påmelding via vår nettside>>
I løpet av to og en halv timer lager man forskjellige småretter som passer til musserende drikke og spiser et inspirerende måltid. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin.
1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.
Kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen i Oslos nye Mathall)
Priser per person: 1500,- ink mva
Antall: 12-18 personer
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 2,5 timer) 4 glass musserende
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.