Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bobler og Mat hovedbilde
lørdag 

Bobler og Mat

468_2014_11_03_093647

Mathallen Oslo – Lørdag 14. februar 2015

Et kurs tilpasset kvinner som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.

I løpet av to og en halv timer lager man forskjellige småretter som passer til musserende drikke og spiser et inspirerende måltid. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin.
1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.

Tid fra kl. 13.00 – 16.00

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 2,5 timer) 4 glass musserende
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere

Pris per pers: 1250,-.

Relaterte saker

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.