Arrangementet er fullført.

Bobler og Mat hovedbilde
lørdag 

Bobler og Mat

468_2014_11_03_093647

Mathallen Oslo – Lørdag 14. februar 2015

Et kurs tilpasset kvinner som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.

I løpet av to og en halv timer lager man forskjellige småretter som passer til musserende drikke og spiser et inspirerende måltid. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin.
1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.

Tid fra kl. 13.00 – 16.00

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 2,5 timer) 4 glass musserende
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere

Pris per pers: 1250,-.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.