Arrangementet er fullført.
Et kurs tilpasset kvinner som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon.
I løpet av to og en halv timer lager man forskjellige småretter som passer til musserende drikke og spiser et inspirerende måltid. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin.
1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.
Tid fra kl. 13.00 – 16.00
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 2,5 timer) 4 glass musserende
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere
Pris per pers: 1250,-.
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.