Arrangementet er fullført.
ARRANGEMENTET ER AVLYST!
I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte: 16:45
Kurs start kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Priser per person: 1775,- ink mva
Antall: 12-20 personer
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
I august 1624 ble store deler av det gamle Oslo lagt i aske. I utstillingen blir du kjent med den nye byen som vokste frem. Utstillingsåpningen markerer starten på Oslo Museums jubileumsprogram.
Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!