Arrangementet er fullført.
Fra amatør til mesterkokk på en dag!
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har lang fartstid på kjøkkenet og har blant annet jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. Nå driver han restauranten Ask og Loke i Drammen med fokus på den nordiske kjøkken.
På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Jonatan vil benytte Thermomix og Frxsh Mousse Chef for å vise hvordan du enkelt lage det perfekte gourmetmåltidet på fantastisk kort tid!
Dette kurset passer for deg dersom du ønsker:
– å ta matlagingsferdighetene dine til et helt nytt nivå.
– å imponere middagsgjestene dine når det er din tur til å invitere.
– en god innføring i gastronomi og hvordan oppnå perfekte resultater uten ekstra arbeid.
– en innføring i verdens smarteste kjøkkenmaskin (Thermomix) – og hvordan den sikrer deg perfekte resultater til ditt neste middagsselskap.
Tid / sted:
MERK: Kun 15 tilgjengelige plasser! Meld deg på før torsdag 22. april for å sikre deg plass.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.
Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.