Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Blått Lerret – filmvisning og diskusjon på Parkteateret hovedbilde
torsdag 

Blått Lerret – filmvisning og diskusjon på Parkteateret

Babycall på Blått lerret

Vær med når norsk filmbransje presenterer og diskuterer sine filmprosjekt på Blått lerret. Her får du en mulighet til å se og lære mer om norsk film. Blått lerret arrangeres av Norsk Filminstitutt på Parkteateret Scene.

Høstens første Blått lerret fokuserer på én spillefilm og to TV-serier det knytter seg store forventninger til, nemlig Babycall, Dag 2 og Schmokk.

Babycall er skrevet og regissert av Pål Sletaune og har Noomi Rapace og Kristoffer Joner i de bærende rollene. Filmen handler om Anna og hennes 8 år gamle sønn Anders som er på flukt fra Anders voldelige far. De gjemmer seg på en hemmelig adresse i en stor blokk. I frykt for at Anders far skal finne dem kjøper Anne en babycall for å kunne passe på sønne om natten. Men, babycallen tar inn lyder fra andre steder i blokka og Anne begynner å frykte at det hun har hørt er mordet på et barn. Filmen har norsk kinopremiere 7. oktober 2011

Dag 2 er andre sesong av TV-serien Dag. Dag 2 er en fortsettelse av historien om samlivsterapeuten ( Atle Antonsen) som mener alle burde bo alene. Manuskript er ved Øystein Karlsen og Kristopher Schau og regi er ved Øystein Karlsen. Serien har premiere i november 2011.

Schmokk! er en TV-serie basert på hørespillet med samme navn som gikk på Radioteatret i 2007. Det fikk Nordisk hørespillpris for 2008. Serien har premiere 19. september 2011.

Dørene åpner kl. 19.30. Programstart ca kl 20.00.
DJ & bar hele kvelden. Inngang: kr 60,- i døra/ eller på forhånd via Billettservice (Narvesen, 7-Eleven)

Les mer om Blått lerret 14. september her >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.