Søk i Aktiv i Oslo

Blått Lerret – filmvisning og diskusjon på Parkteateret hovedbilde

Blått Lerret – filmvisning og diskusjon på Parkteateret

Babycall på Blått lerret

Vær med når norsk filmbransje presenterer og diskuterer sine filmprosjekt på Blått lerret. Her får du en mulighet til å se og lære mer om norsk film. Blått lerret arrangeres av Norsk Filminstitutt på Parkteateret Scene.

Høstens første Blått lerret fokuserer på én spillefilm og to TV-serier det knytter seg store forventninger til, nemlig Babycall, Dag 2 og Schmokk.

Babycall er skrevet og regissert av Pål Sletaune og har Noomi Rapace og Kristoffer Joner i de bærende rollene. Filmen handler om Anna og hennes 8 år gamle sønn Anders som er på flukt fra Anders voldelige far. De gjemmer seg på en hemmelig adresse i en stor blokk. I frykt for at Anders far skal finne dem kjøper Anne en babycall for å kunne passe på sønne om natten. Men, babycallen tar inn lyder fra andre steder i blokka og Anne begynner å frykte at det hun har hørt er mordet på et barn. Filmen har norsk kinopremiere 7. oktober 2011

Dag 2 er andre sesong av TV-serien Dag. Dag 2 er en fortsettelse av historien om samlivsterapeuten ( Atle Antonsen) som mener alle burde bo alene. Manuskript er ved Øystein Karlsen og Kristopher Schau og regi er ved Øystein Karlsen. Serien har premiere i november 2011.

Schmokk! er en TV-serie basert på hørespillet med samme navn som gikk på Radioteatret i 2007. Det fikk Nordisk hørespillpris for 2008. Serien har premiere 19. september 2011.

Dørene åpner kl. 19.30. Programstart ca kl 20.00.
DJ & bar hele kvelden. Inngang: kr 60,- i døra/ eller på forhånd via Billettservice (Narvesen, 7-Eleven)

Les mer om Blått lerret 14. september her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Knøttekino på Vega Scene
søndag
15:00

Knøttekino på Vega Scene

Knøttekino viser film på barnas premisser. Konseptet er skreddersydd for barn i alderen 2 – 5 år

Eventbilde: HUMAN Internasjonale Dokumentarfilmfestival
søndag
00:00

HUMAN Internasjonale Dokumentarfilmfestival

HUMAN IDFF er Oslos største festival for ny norsk og internasjonal dokumentarfilm.