Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Blackbird på Riksteatret hovedbilde
torsdag 

Blackbird på Riksteatret

Blackbird på Riksteatret

Blackbird er en intens og tankevekkande konfrontasjon mellom to mennesker, skrevet av den prisbelønte dramatikeren David Harrower.

I skildringa av desse to menneska og det særs uvanlege kjærleiksforholdet deira, overskrid Harrower det ein oppfattar som rett og galt. Stykket vil garantert sette kjenslene på prøve og utfordre grensene dine.

Tolv år gamle Una hadde eit forhold til førti år gamle Ray. Femten år etter søkjer ho han opp på arbeidsplassen. Ho har levd under ei skuggje av fordøming frå omgjevnadene, og han har sona straffa si og starta eit nytt liv. Kva skjer når ho får sjansen til å fortelje historia frå sin ståstad?

Blackbird fekk eineståande kritikkar etter urpremieren på Edinburghfestivalen i 2005 og vart raskt sett opp i Londons West End. Blackbird vert stadig sett opp av teatersjefar over hele verda som ønskjer å gi publikum gode teatertekstar, og stykket har fått status som ein moderne klassikar.

I Riksteatret si norgesaktuelle oppsetjing gjør Vidar Sandem comeback på scena etter mange år som teatersjef på Det Norske Teatret, og det nye talentet Marie Blokhus speler Una. Regien er ved Kim Sørensen.

Spilleplan:

01.10 man kl. 19:00    
02.10 tir kl. 19:00    
03.10 ons kl. 19:00  

Les mer og bestill billetter til Balckbird >>

Relaterte saker

Eventbilde: Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater
søndag
16:00

Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater

Tid for glede – en teaterbegivenhet av de sjeldne!

Eventbilde: Teaterstykket Varm melk med honning
onsdag
19:00

Teaterstykket Varm melk med honning

Forestillingen er skrevet av Maiken Schjøll Frisch, og er et forsøk på å synliggjøre kampene i oss mennesker hva gjelder vår skeivhet.

Eventbilde: SOM FØR OG ETTER – en sort komedie
mandag
19:00

SOM FØR OG ETTER – en sort komedie

SOM FØR OG ETTER er en sort komedie om en families klare forventninger og uklare tolkninger i møte med livet, kjærligheten og døden.