Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Billy Elliåt hovedbilde
mandag 

Billy Elliåt

468_2015_06_08_163958

Det Andre Teatret Mandag 15. juni 2015

Madam Pysj publikum med seg inn i en verden av tøffe mannfolk og macho boksere som lever i en tid hvor menn er menn og kvinner er kvinner. En tid hvor dans kun er forbeholdt jenter. Billy Elliåt er en historie om en liten gutt som bryter mot alle reglene som blir satt av foreldre, venner og samfunnet.

Forestillingen tar for seg et av de mest basale spørsmålene vi mennesker kan stille oss: skal jeg gjøre som alle andre, eller skal jeg gjøre som jeg vil? I sommer vil tightsfaktoren være høy, boksehanskene sitte løst og tåspissskoene henge rundt halsen.

I tittelrollen som BILLY ELLIÅT finner vi Andreas Tønnesland. På scenen vil du også finne Gunnar Eiriksson og Andreas Humlekjær. Bak tangentene finner vi Håvard Gressum Antonsen og på regi Joakim Borgen.

Tid fra kl. 19.00 – 20.30

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Musikk-quiz med Willy
fredag
18:00

Musikk-quiz med Willy

Vitenparkens kjøkkensjef elsker musikk og inviterer alle musikkelskere til å utfordre seg selv hver andre fredag i måneden klokken 18:00!

Eventbilde: Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen
fredag
18:30

Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen

Analog Champagne er Martin Beyer-Olsens første soloshow! Ta med deg vennegjengen og start det nye året med standup og mye latter.