Arrangementet er fullført.

Billy Elliåt hovedbilde
mandag 

Billy Elliåt

468_2015_06_08_163958

Det Andre Teatret Mandag 15. juni 2015

Madam Pysj publikum med seg inn i en verden av tøffe mannfolk og macho boksere som lever i en tid hvor menn er menn og kvinner er kvinner. En tid hvor dans kun er forbeholdt jenter. Billy Elliåt er en historie om en liten gutt som bryter mot alle reglene som blir satt av foreldre, venner og samfunnet.

Forestillingen tar for seg et av de mest basale spørsmålene vi mennesker kan stille oss: skal jeg gjøre som alle andre, eller skal jeg gjøre som jeg vil? I sommer vil tightsfaktoren være høy, boksehanskene sitte løst og tåspissskoene henge rundt halsen.

I tittelrollen som BILLY ELLIÅT finner vi Andreas Tønnesland. På scenen vil du også finne Gunnar Eiriksson og Andreas Humlekjær. Bak tangentene finner vi Håvard Gressum Antonsen og på regi Joakim Borgen.

Tid fra kl. 19.00 – 20.30

Relaterte saker

Eventbilde: Terje Sporsem – «Absolute norsk»
tirsdag
19:00

Terje Sporsem – «Absolute norsk»

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk ?

Eventbilde: Use your heart as a phone
onsdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.