Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Billy Elliåt hovedbilde
mandag 

Billy Elliåt

468_2015_06_08_163958

Det Andre Teatret Mandag 15. juni 2015

Madam Pysj publikum med seg inn i en verden av tøffe mannfolk og macho boksere som lever i en tid hvor menn er menn og kvinner er kvinner. En tid hvor dans kun er forbeholdt jenter. Billy Elliåt er en historie om en liten gutt som bryter mot alle reglene som blir satt av foreldre, venner og samfunnet.

Forestillingen tar for seg et av de mest basale spørsmålene vi mennesker kan stille oss: skal jeg gjøre som alle andre, eller skal jeg gjøre som jeg vil? I sommer vil tightsfaktoren være høy, boksehanskene sitte løst og tåspissskoene henge rundt halsen.

I tittelrollen som BILLY ELLIÅT finner vi Andreas Tønnesland. På scenen vil du også finne Gunnar Eiriksson og Andreas Humlekjær. Bak tangentene finner vi Håvard Gressum Antonsen og på regi Joakim Borgen.

Tid fra kl. 19.00 – 20.30

Relaterte saker

Eventbilde: Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet
onsdag
17:00

Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet

Er du ungdom og bor i Grünerløkka eller Gamle Oslo? Denne kvelden inviterer Naturhistorisk museum deg til åpent hus, pizza og spennende program i Klimahuset.

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: En sommerkveld på Oslofjorden
onsdag
19:00

En sommerkveld på Oslofjorden

Len deg tilbake, nyt naturen og de vakre omgivelsene, mens du nyter reker fra vår fristende rekebuffet. Oppdag Oslo og naturen fra fjordperspektiv på en tradisjonell seilskute.