Arrangementet er fullført.

Billy Elliåt hovedbilde
mandag 

Billy Elliåt

468_2015_06_08_163958

Det Andre Teatret Mandag 15. juni 2015

Madam Pysj publikum med seg inn i en verden av tøffe mannfolk og macho boksere som lever i en tid hvor menn er menn og kvinner er kvinner. En tid hvor dans kun er forbeholdt jenter. Billy Elliåt er en historie om en liten gutt som bryter mot alle reglene som blir satt av foreldre, venner og samfunnet.

Forestillingen tar for seg et av de mest basale spørsmålene vi mennesker kan stille oss: skal jeg gjøre som alle andre, eller skal jeg gjøre som jeg vil? I sommer vil tightsfaktoren være høy, boksehanskene sitte løst og tåspissskoene henge rundt halsen.

I tittelrollen som BILLY ELLIÅT finner vi Andreas Tønnesland. På scenen vil du også finne Gunnar Eiriksson og Andreas Humlekjær. Bak tangentene finner vi Håvard Gressum Antonsen og på regi Joakim Borgen.

Tid fra kl. 19.00 – 20.30

Relaterte saker

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.