Søk i Aktiv i Oslo

Billige teaterbilletter i vinterferien hovedbilde

Billige teaterbilletter i vinterferien

DasBoot på Det Norske Teatret. Foto: Det Norske Teatret
Fra forestillingen Das Boot på Det Norske Teatret. Foto: Det Norske Teatret.

Billige billetter til Das Boot og Vi som er over hundre

Det Norske Teatret selger billetter til hundrelappen til forestillinger i vinterferien.

Vi som er over hundre hadde premiere 23. februar. I stykke studerer Jonas Hassen Khemiri hva slags forhold vi har til identitet. Vi møter en og samme kvinne i tre ulike aldere. Kvinnen blir spillt av Kristin Grue, Ingunn Øyen og Ragnhild Hilt. De diskuterer og krangler med hverandre og blir ikke enige. Stykker er blitt omtalt som en “original, sprelsk og lystig komedie som attpåtil har brei publikumsappell”. Trine Wiggen har regi.
Les mer om Vi som er over hundre >>

Das Boot hadde premiere 27. januar og har fått strålende kritikker. Som det første teatret i verden har Det Norske Teatret fått rettighetene til å sette opp den legendariske romanen av Lothar Günther Buchheim i scene versjon. Av 40.000 menn som tjenestegjorde på tyske ubåter under andre verdenskrig, var det bare 10.00 som kom hjem igjen. I Das Boot kommer vi under huden på noen av dem. På scene ser du blant andre Audun Sandem, Lasse Kolsrud, Per Schaanning, Kyrre Haugen Sydness og Pål Christian Eggen.
Les mer om Das Boot >>

Tilbudet gjelder disse forestillingene:
Das Boot 21., 22., 23., 24/2 kl. 19.30, og 25/2 kl. 17.30.
Vi som er hundre 22., 24/2 kl. 19.00, 25/2 kl. 18.00.

For bestilling: Send en e-post til tilbod@detnorsketeatret.no med datoene du ønsker, antall billetter, navn og telefonnr. Vær rask med bestillingen, her er det førstemann til mølla!

Relaterte saker

Eventbilde: Jul i Blåfjell – Christiania Teater
lørdag
11:00

Jul i Blåfjell – Christiania Teater

Det er et stjernespekket lag som står på scenen når historien fortelles i en trollbindende ny versjon. Her vil publikum bli tatt med inn i den eventyrlige historien som har bergtatt det norske folk i generasjoner.

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Opplev Frost på Det Norske Teatret!
onsdag
16:30

Opplev Frost på Det Norske Teatret!

La deg trollbinde av den nye sceneversjonen av Disney-musikalen Frost. Ta med hele familien og bli en del av den magiske stemningen!