Søk i Aktiv i Oslo

Billetter til Cupfinalen 2011 hovedbilde

Billetter til Cupfinalen 2011

Fotball - kamp mellom Brann og Stabæk (foto: Kjell Jøran Hansen / Flickr.com)Slik kan du få billetter til Cupfinalen 2011!

Cupfinalen i fotball for herrer går av stabelen på Ullevaal Stadion søndag 6. november kl 13:15. Lagene som skal kjempe om pokalen er Brann og Aalesund.

Det er som vanlig ikke enkelt å få billetter til cupfinalen, men 2500 av billettene legges ut for “åpent salg”, det vil si at man kan søke om å få kjøpe 1-4 billetter hos Norges Fotballforbund til og med 7. oktober. Billettene blir deretter fordelt gjennom loddtrekning til 2500 heldige som altså får oppleve cupfinalen fra triibunen.

Les mer om fordelingen av cupfinale-billettene her >>

Søk om billetter til Cupfinalen 2011 her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.

Eventbilde: Ridetime for lett øvede hos EKT
lørdag
16:00

Ridetime for lett øvede hos EKT

Timen for lett øvede er et tilbud til ungdom fra 12 år og oppover. Undervisning i grunnleggende dressur med muligheter for kavalett og bomarbeid.