Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Billetter til Cupfinalen 2011 hovedbilde
torsdag 

Billetter til Cupfinalen 2011

Fotball - kamp mellom Brann og Stabæk (foto: Kjell Jøran Hansen / Flickr.com)Slik kan du få billetter til Cupfinalen 2011!

Cupfinalen i fotball for herrer går av stabelen på Ullevaal Stadion søndag 6. november kl 13:15. Lagene som skal kjempe om pokalen er Brann og Aalesund.

Det er som vanlig ikke enkelt å få billetter til cupfinalen, men 2500 av billettene legges ut for “åpent salg”, det vil si at man kan søke om å få kjøpe 1-4 billetter hos Norges Fotballforbund til og med 7. oktober. Billettene blir deretter fordelt gjennom loddtrekning til 2500 heldige som altså får oppleve cupfinalen fra triibunen.

Les mer om fordelingen av cupfinale-billettene her >>

Søk om billetter til Cupfinalen 2011 her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt sommervarmen i utebadet!
søndag

Nyt sommervarmen i utebadet!

I år kommer det til å skje mange spennende aktiviteter ute gjennom hele sommeren! Hele sommeren 2022 finner du to aktivitetsløyper på utebadet i tillegg hoppetårn, sklie og masse mer.

Eventbilde: Gratis omvisning i Botanisk hage
søndag
13:00

Gratis omvisning i Botanisk hage

Guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.

Eventbilde: Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

Her kan du hilse på sauer, bukk, esel, kaniner, høner eller ta en tur på hesteryggen. Prøv også gårdsrelaterte aktiviteter som hesteskokasting eller stylter.