Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bill Burr til Oslo Spektrum hovedbilde
fredag 
19:30
Oslo Spektrum

Bill Burr til Oslo Spektrum

«The undisputed heavyweight champ of rage-fueled humor» – Rolling Stone
“One of the funniest, most distinctive voices in the country for years” – The New York Times

Bill Burr er en av de beste komikerne av sin generasjon og har gjort stor suksess som både stand-up-komiker og skuespiller. Bill har spilt for utsolgte teatre verden over, og har tidligere spilt i suksesserien «Breaking Bad». Folk ble ekstatiske når rollen hans «Kuby» vendte tilbake i serien, og ekstatiske blir nok fansen denne gangen også når de nå får høre at han neste år tar turen til Oslo og opptrer live i Oslo Spektrum fredag 3. mai med sitt nyeste stand-up-show «BILL BURR 50»!

Bill er også kjent for sin ukentlige «Monday Morning Podcast», en av de mest nedlastede komediepodkastene på iTunes. Siden 2007 har han hatt stor suksess med podkasten der han snakker åpenhjertig om turnélivet og aktuelle saker. I mai neste år kommer det kanskje en ny episode om Norge da Bill Burr endelig er tilbake med sitt nyeste stand-up-show live i Oslo.

Burr fikk sitt gjennombrudd i andre sesong av «Chappelle’s Show», og i fjor slapp han sin femte komediespesial, «Walk Your Way Out». Hans egen uniforme komediestil har gjort han til en populær gjenganger hos kjente talkshowverter som Letterman, Conan O’Briain og Jimmy Fallon.

Han er nå aktuell med tredje sesong av sin egne animerte Netflix-serie «F Is For Family», der han selv spiller mot blant annet Laura Dern og Justin Long. Tidligere har han spilt i «Daddy’s Home», med Mark Wahlberg og Will Ferrell, indie-filmen «Black or White» med Kevin Costner, «The Heat» med Sandra Bullock og Melissa McCarthy, og «Stand Up Guys» med Al Pacino og Christopher Walken. Han er også snart aktuell i Hugh Jackman sin kommende film, «The Front Runner».

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: The kontor – En improvisert sit-com om ditt kontorfellesskap
fredag
19:00

The kontor – En improvisert sit-com om ditt kontorfellesskap

En improvisert sit-com om ditt kontorfellesskap. Ta med hele jobben og legg fredagspilsen til Det Andre Teatret!

Eventbilde: Rush After Dark – hver fredag kveld!
fredag
20:00

Rush After Dark – hver fredag kveld!

Bli med, og opplev discostemning, glowsticks, ansiktsmaling og selvlysende trampoliner!