Arrangementet er fullført.

Bill Burr til Oslo Spektrum hovedbilde
fredag 
19:30
Oslo Spektrum

Bill Burr til Oslo Spektrum

«The undisputed heavyweight champ of rage-fueled humor» – Rolling Stone
“One of the funniest, most distinctive voices in the country for years” – The New York Times

Bill Burr er en av de beste komikerne av sin generasjon og har gjort stor suksess som både stand-up-komiker og skuespiller. Bill har spilt for utsolgte teatre verden over, og har tidligere spilt i suksesserien «Breaking Bad». Folk ble ekstatiske når rollen hans «Kuby» vendte tilbake i serien, og ekstatiske blir nok fansen denne gangen også når de nå får høre at han neste år tar turen til Oslo og opptrer live i Oslo Spektrum fredag 3. mai med sitt nyeste stand-up-show «BILL BURR 50»!

Bill er også kjent for sin ukentlige «Monday Morning Podcast», en av de mest nedlastede komediepodkastene på iTunes. Siden 2007 har han hatt stor suksess med podkasten der han snakker åpenhjertig om turnélivet og aktuelle saker. I mai neste år kommer det kanskje en ny episode om Norge da Bill Burr endelig er tilbake med sitt nyeste stand-up-show live i Oslo.

Burr fikk sitt gjennombrudd i andre sesong av «Chappelle’s Show», og i fjor slapp han sin femte komediespesial, «Walk Your Way Out». Hans egen uniforme komediestil har gjort han til en populær gjenganger hos kjente talkshowverter som Letterman, Conan O’Briain og Jimmy Fallon.

Han er nå aktuell med tredje sesong av sin egne animerte Netflix-serie «F Is For Family», der han selv spiller mot blant annet Laura Dern og Justin Long. Tidligere har han spilt i «Daddy’s Home», med Mark Wahlberg og Will Ferrell, indie-filmen «Black or White» med Kevin Costner, «The Heat» med Sandra Bullock og Melissa McCarthy, og «Stand Up Guys» med Al Pacino og Christopher Walken. Han er også snart aktuell i Hugh Jackman sin kommende film, «The Front Runner».

Relaterte saker

Eventbilde: Fix the Food – en annerledes matfestival
fredag

Fix the Food – en annerledes matfestival

Få inspirasjon fra de beste, grønne kokkene, lær å spise mer bærekraftig og få kunnskap om matens rolle for fred og stabilitet.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Oslo Byfestival
fredag

Oslo Byfestival

Oslo Byfestival er en byfest som inkluderer alt fra gode shopping- og serveringstilbud til konserter, stand-up, FMX-show, gaming, skatekonkurranser og mye mer.