Arrangementet er fullført.

Bill Burr til Oslo Spektrum hovedbilde
fredag 
19:30
Oslo Spektrum

Bill Burr til Oslo Spektrum

«The undisputed heavyweight champ of rage-fueled humor» – Rolling Stone
“One of the funniest, most distinctive voices in the country for years” – The New York Times

Bill Burr er en av de beste komikerne av sin generasjon og har gjort stor suksess som både stand-up-komiker og skuespiller. Bill har spilt for utsolgte teatre verden over, og har tidligere spilt i suksesserien «Breaking Bad». Folk ble ekstatiske når rollen hans «Kuby» vendte tilbake i serien, og ekstatiske blir nok fansen denne gangen også når de nå får høre at han neste år tar turen til Oslo og opptrer live i Oslo Spektrum fredag 3. mai med sitt nyeste stand-up-show «BILL BURR 50»!

Bill er også kjent for sin ukentlige «Monday Morning Podcast», en av de mest nedlastede komediepodkastene på iTunes. Siden 2007 har han hatt stor suksess med podkasten der han snakker åpenhjertig om turnélivet og aktuelle saker. I mai neste år kommer det kanskje en ny episode om Norge da Bill Burr endelig er tilbake med sitt nyeste stand-up-show live i Oslo.

Burr fikk sitt gjennombrudd i andre sesong av «Chappelle’s Show», og i fjor slapp han sin femte komediespesial, «Walk Your Way Out». Hans egen uniforme komediestil har gjort han til en populær gjenganger hos kjente talkshowverter som Letterman, Conan O’Briain og Jimmy Fallon.

Han er nå aktuell med tredje sesong av sin egne animerte Netflix-serie «F Is For Family», der han selv spiller mot blant annet Laura Dern og Justin Long. Tidligere har han spilt i «Daddy’s Home», med Mark Wahlberg og Will Ferrell, indie-filmen «Black or White» med Kevin Costner, «The Heat» med Sandra Bullock og Melissa McCarthy, og «Stand Up Guys» med Al Pacino og Christopher Walken. Han er også snart aktuell i Hugh Jackman sin kommende film, «The Front Runner».

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning i Botanisk Hage
søndag
12:00

Omvisning i Botanisk Hage

Guidene gir deg en innføring i hva Botanisk hage er, dens avdelinger og hagens historie. Arrangementet er gratis!

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
søndag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.

Eventbilde: Vi gir bort en fantastisk plass på Vassholmen Sommerleir
tirsdag

Vi gir bort en fantastisk plass på Vassholmen Sommerleir

Nå skal barna endelig få være barn igjen, og gjøre det barn kan best; leke og oppleve noe nytt og spennende sammen. Her får de en uke med sol, bading, fart og spenning på vannet.