Arrangementet er fullført.

Biff og bayer kurs hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Biff og bayer kurs

ntso

Kokkene til Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der det forklares forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking. Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

For mer info og påmelding gå hit https://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=BIFF%20OG%20BAYER

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs, (ca 3 timer)
4 glass øl
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte: 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1500,- ink mva
Antall: 12-20 personer

Relaterte saker

Eventbilde: Smak av Reykjavik
torsdag
19:30

Smak av Reykjavik

FLYTTET! Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.

Eventbilde: Digital Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Digital Smak av Pinot Noir

Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.