Arrangementet er fullført.
Kokkene til Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der det forklares forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.
Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking. Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.
For mer info og påmelding gå hit https://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=BIFF%20OG%20BAYER
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs, (ca 3 timer)
4 glass øl
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte: 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1500,- ink mva
Antall: 12-20 personer
Er du klar for en kveld fylt med glede, musikkbingo og en smakfull matopplevelse? Da kan du glede deg til en kveld Hos Alma!
Christer Bådsvik fra Ringnes kommer på besøk med mye godt juleøl i sekken. Her skal man lære litt, smake masse øl og kose seg.
Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.