Arrangementet er fullført.
Kokkene til Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der det forklares forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.
Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking. Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.
For mer info og påmelding gå hit https://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=BIFF%20OG%20BAYER
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs, (ca 3 timer)
4 glass øl
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte: 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasjen, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1500,- ink mva
Antall: 12-20 personer
Denne ettermiddagen får vi høre saksofonisten Dave Edge med venner fra scenen.
Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!
Oppdag din indre kunstner på Oslos nyeste og flotteste takterrasse! Vi har lagt til rette for en kveld fylt med maling, moro og et kunstverk som fortjener en plass på veggen. Flinke instruktører gjør maling både sosialt og enkelt, og hjelper deg så du garantert blir fornøyd – passer perfekt for alle.
Denne ettermiddagen får vi høre en trio bestående av Frederik Willmow (trommer), Martin Nodeland (gitar) og Håkon Bjørgo (bass).