Arrangementet er fullført.

Batsheva Dance Company hovedbilde
torsdag 

Batsheva Dance Company

ntso

Batsheva Dance Company

SADEH21 – koreografert av Ohad Naharin

Det er en stor glede å ønske et av verdens ledende dansekompanier velkommen tilbake til Bærum Kulturhus. Batsheva Dance Company besøkte både Bærum Kulturhus og Sandnes Kulturhus høsten 2011 til stor suksess. SADEH21 er et helaftens verk for kompaniets 18 dansere og ble koreografert av Ohad Naharin i 2011.

SADEH21 er et verk fylt med overraskelser og poesi og etterlater publikum med en lett følelse av frihet. Hver minste bevegelse gjenspeiler et estetisk valg – og gjennom scenografi, musikk og lys gir han publikum nøklene til utallige assosiasjoner. SADEH21 er et modig verk, en vedvarende visjon som utfolder seg over tid, som tør å konfrontere stillheten, tomheten og den fulle effekten av nakne følelser. Musikken, lyset og bevegelsen skaper sammen en subtil, nyansert atmosfære der fravær er like sterkt som tilstedeværelse.

«Sadeh21 (…) minner om det vakre i mellommenneskelige forhold» – Rosita Boisseau, Le Monde

«Hypnotizing dance from the first moment….a piece that caresses the soul, a piece you do not want to part with» – Na’ama Lanski, Israel Today

Forestillingen gir mulighet til å oppdage en av de største koreografene i vår tid, som selv omtaler dans som en «strålende og radioaktiv, farlig og spennende opplevelse».

«En fullstendig fortryllende scenisk tilstedeværelse» – Le Parisien

Varighet: 75 min. uten pause.

Forestillinger fredag 8. november og lørdag 9. november kl.19.30

Etter Norgespremieren reiser gjestespillet til Sandnes Kulturhus og er et samarbeid med RAS – regional arena for samtidsdans.

Verdenspremiere: 25. mai 2011, Israel Festival, Jerusalem. SADEH21 er et bestillingsverk til Israel Festival, Jerusalem, og Luminato, Toronto Festival of Arts & Creativity.

Se hjemmesiden til Bærum Kulturhus her >>


Claude Monets allé 27
1337 Sandvika

Relaterte saker