Arrangementet er fullført.
Mikael Forselius er en del av Norsk Smaksskule. Han er forfatter av boka “Hjemmelaget barnemat” og en av hjernene bak Rørosmat-suksessen.
Til daglig er han Direktør ved Røros Hotell og er, til tross for at han er svensk, en premissleverandør for norsk mat- og råvarekultur. På kurset vil du lære om hvordan du kan bytte ut ferdigmat-glassene med rene råvarer fra barna er små. Dette er et eksklusivt kurs med maks plass til 15 personer, så vær tidlig ute og sikre deg billett i dag.
Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.
Kom og lek i bakgården! Kast på stikka, hopp litt tau eller skriv på kritt-tavle. Møt opp og bli med på god gammeldags moro hver første lørdag i måneden.
Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.