Arrangementet er fullført.
Mikael Forselius er en del av Norsk Smaksskule. Han er forfatter av boka “Hjemmelaget barnemat” og en av hjernene bak Rørosmat-suksessen.
Til daglig er han Direktør ved Røros Hotell og er, til tross for at han er svensk, en premissleverandør for norsk mat- og råvarekultur. På kurset vil du lære om hvordan du kan bytte ut ferdigmat-glassene med rene råvarer fra barna er små. Dette er et eksklusivt kurs med maks plass til 15 personer, så vær tidlig ute og sikre deg billett i dag.
Har du ridd litt, eller kanskje bare lenge siden sist og litt rusten? Kunne du tenke deg å lære litt mer om stell av hest og ridning. Da er dette kurset for deg.
Gratis visning av en kunstinstallasjon hvor ungdommer tegner tanker omkring frihet: Hva betyr frihet for meg?
På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!