Arrangementet er fullført.
Mikael Forselius er en del av Norsk Smaksskule. Han er forfatter av boka “Hjemmelaget barnemat” og en av hjernene bak Rørosmat-suksessen.
Til daglig er han Direktør ved Røros Hotell og er, til tross for at han er svensk, en premissleverandør for norsk mat- og råvarekultur. På kurset vil du lære om hvordan du kan bytte ut ferdigmat-glassene med rene råvarer fra barna er små. Dette er et eksklusivt kurs med maks plass til 15 personer, så vær tidlig ute og sikre deg billett i dag.
Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.
En guidet tur i museet med voksenpåfyll for deg med barn på magen. Alt tilrettelagt for barnets behov slik at man til en hver tid kan trekke seg tilbake, uansett om det er bleieskift, mat eller gråt.
Dette er en spennende mulighet for studenter på vdg. nivå til å få mer informasjon om high school-destinasjoner og programmer!