Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnematkurs i Mathallen hovedbilde
onsdag 

Barnematkurs i Mathallen

468_2014_11_06_153756

Mathallen Oslo – Onsdag 19. november 2014

God julemat til de minste

Lær å lage hjemmelaget marsipan og en herlig eplegløgg som både voksne og babyer kan kose seg med. Her tar de utgangspunkt i tradisjonell julemat og snakker om hva babyene kan spise ut fra dette. De snakker om hvilke krydder, pålegg og middagsmat som passer for babyer.

Det blir smaksprøver til store og små av julens herligheter. I tillegg får dere et julehefte med oppskrifter utviklet av Margit Vea.

Lær hvordan du lager hjemmelaget babygrøt på tre minutter og babyens første middagsmoser. De snakker om babystyrt mattilvenning og det blir smaksprøver til store og små.

Barnematen som lages ut fra rene råvarer hjemme på kjøkkenbenken, er og vil alltid være den beste starten i livet. Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.

Kursholder er Cecilie Rørvik som jobber for Margit Vea. Margit Vea AS er opptatt av at alle barn har rett til god mat som gir dem både god helse og spennende smaksopplevelser og jobber for at det skal bli enklere for familier, barn og voksne å få til en ny og god start med god og ren mat

Sted: Mesaninen i Mathallen

Tidspunkt: Kl. 11.30-14.30

Pris: Kr. 650,- per person. Dette inkluderer kurs, mat og oppskriftshefter som du får med deg hjem

Her kan du melde deg på.

Relaterte saker

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Eventbilde: Dypdykk: Tilbakeføring av samisk kulturarv
torsdag
18:00

Dypdykk: Tilbakeføring av samisk kulturarv

Bli med på omvisning og foredrag i utstillingen Kontroll, der vi ser på samiske gjenstander og snakker om tilbakeføring

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.