Arrangementet er fullført.
Kurs for nybakte foreldre
Lær hvordan du lager hjemmelaget babygrøt på tre minutter og babyens første middagsmoser. Her snakker de om babystyrt mattilvenning og det blir smaksprøver til store og små.
Barnematen som lages ut fra rene råvarer hjemme på kjøkkenbenken, er og vil alltid være den beste starten i livet. Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.
Kursholder er Cecilie Rørvik som jobber for Margit Vea. Margit Vea AS er opptatt av at alle barn har rett til god mat som gir dem både god helse og spennende smaksopplevelser og jobber for at det skal bli enklere for familier, barn og voksne å få til en ny og god start med god og ren mat.
Sted: Mesaninen, 2. etasje i Mathallen
Tidspunkt: Kl. 11.30-14.00
Pris: Kr. 545,- per person. Dette inkluderer kurs, mat og oppskriftshefte som du får med deg hjem
Lær om ulike stykningsdeler av storfe, tilberedningsmetoder, tilbehør og om ulike typer øl. Kvelden avsluttes med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Historisk vandring på Ringnes med ølsmaking.