Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas sommergate! hovedbilde
søndag 
Sentralen

Barnas sommergate!

I sommer inviterer Sentralen til barnas gatefest!

I gågata rett utenfor Sentralens hovedinngang, lager de god sommerstemning hver helg i perioden 24. juni til 13. august.

Her vil det være familievennlig uteservering, solstoler, tegnebord, uteleker og andre lavterskel aktiviteter for små og større barn. Blant annet har de en helt egen lesekiosk!

I lesekiosken kan du ta en bok og gi en bok. Det står over hundre lesekiosker rundt i hele landet som er åpne og tilgjengelige for alle. Som en del av Sentralens sommerprogram vil deres helt egen lesekiosk utenfor Sentralen være fylt med bøker for barn og unge. Men følg med når du går innom akkurat Sentralen sin lesekiosk i sommer – kanskje ringer det i telefonen, hva gjør du da??

Barnas sommergate er åpen i tidsrommet 11:00 – 15:00, og er helt gratis! Hver lørdag og søndag vil det også være egne arrangementer i gata for barn.

Du kan se hele Sommer på Sentralen programmet HER!

Relaterte saker

Eventbilde: «Orfeus’ trøst» – opera for babyer
fredag
14:00

«Orfeus’ trøst» – opera for babyer

En operaopplevelse for barn i alderen 0–3 år!

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Forestillingen «Pippi Langstrømpe på de sju hav»
lørdag
13:00

Forestillingen «Pippi Langstrømpe på de sju hav»

Opplev Pippi Langstrømpe og hennes eventyr i Villa Villekulla. Bli med på spenning og moro i selskap med verdens sterkeste jente!