Søk i Aktiv i Oslo

Barnas Holmenkolldag hovedbilde

Barnas Holmenkolldag

barnas holmenkolldag - skiskole_oleBarnas dag i Holmenkollen

Skiforeningen arrangerer Barnas Holmenkolldag for alle skiglade barn søndag 4. mars. Barnas Holmenkolldag arrangeres for 40. gang i 2012 og er verdens største barneskirenn.

Alle barn fra 4 – 12 år kan delta på Barnas Holmenkolldag.  Har du spørsmål angående Barnas Holmenkolldag. Send mail til Skiforeningen.

Disse løypene kan du velge mellom på Barnas Holmenkolldag 2012:

Du kan velge mellom fire forskjellige løyper på Barnas Holmenkolldag. Harepusløypen er for de aller minste, Bamseløypen for de litt større. Det finnes både en kort og en lengre Elgløype for de største barna.

Harepusløypen

Harepusløypen er anbefalt for barn i alderen 4-5 år ( hvis de har deltatt på skiskole, fra 3 år). Løypa er 250 meter og går inne på stadion i helt flatt terreng. Barnet må gå selv, men foreldre kan stå på utsiden av gjerdet og følge med barnet gjennom hele løypen. Barnet blir fulgt rundt av Skiforeningens funksjonærer og harepusmaskoter.

Bamseløypen

Bamseløypen, 1 km, er anbefalt for barn i alderen 5- 7 år. Løypa går slakt oppover ut av stadion, deretter i lett småkupert terreng. Barnet må gå selv, men foreldre kan følge på utsiden av gjerdet ved start og mål. Barnet blir hjulpet rundt av Skiforeningens funksjonærer og bamsemaskoter.

Elgløypen

Elgløypen, 2,5 km, er anbefalt for barn i alderen 7-12 år og går i et kupert terreng med flotte utsiktspunkt over arenaen. Barnet må gå selv, men foreldre kan følge på utsiden av gjerdet ved start og mål. Løypen er godt bemannet av Skiforeningens funksjonærer og elgmaskoter. Løypen har også en drikkestasjon underveis.

Elgløypen – lang

Den Lange Elgløypen, 3,5 km, er anbefalt for barn i alderen 9-12 år, eller litt yngre barn med gode skiferdigheter. Løypen går i et kupert terreng med flotte utsiktspunkt over arenaen. Barnet må gå selv, men foreldre kan følge på utsiden av gjerdet ved start og mål. Løypen er godt bemannet av Skiforeningens funksjonærer og elgmaskoter. Løypen har også en drikkestasjon underveis.

Billetter til Barnas Holmenkolldag

Det er kun barnet som skal gå i løypene som må kjøpe billett/startnummer, foreldre og følge trenger ikke å løse billett. For å kunne delta må barna ha et startnummer, som du får kjøpt her.  Meld på barnet ditt her, og bytt kvittering mot startnummer i arenaen i Holmenkollen på arrangementsdagen. Billettene selges på web frem til kl. 18.00 3. mars.

Det selges også startnummer i arenaen på selve arrangementsdagen, men grunnet begrenset kapasitet kan det være lurt å kjøpe billettene så tidlig som mulig.

Det er også mulig å kjøpe startnummer til Barnas Holmenkolldag i Sport 1 Storgata, Anton Sport CC Vest og Anton Sport Sandvika.

Billettpriser til Barnas Holmenkolldag

Ved forhåndskjøp:
Ordinær pris    kr 280 + kr 15 (billettavgift) Lørdag 3. mars kl 18.00
Skforeningens medlemmer    kr 180 + kr 15 (billettavgift) Lørdag 3. mars kl 18.00
Skiforeningens skiskole (deltaker 2012)   kr 180 + kr 15 (billettavgift) Lørdag 3. mars kl 18.00
OBOS-medlemmer    kr 210 + kr 15 (billettavgift) Lørdag 3. mars kl 18.00
A-kortet    kr 210 + kr 15 (billettavgift) Lørdag 3. mars kl 18.00
Budstikkakortet  kr 210 + kr 15 (billettavgift) Lørdag 31. desember kl 23.59

Kjøp på arrangementsdagen/utvalgte Sport1-butikker:
Ordinær pris   kr 300
Skiforeningens medlemmer  kr 200
Skiforeningens skiskole (deltaker 2012)  kr 200

Se også Skiforeningens sider om Barnas Holmenkolldag >>

Relaterte saker

Eventbilde: Aktivitetssøndag
søndag
11:00

Aktivitetssøndag

På søndag byr Engineerium på litt god førjulsstemning med hyggelige gratisaktiviteter som julekuler og origami.

Eventbilde: Barnesøndag: Juleverksted
søndag
11:30

Barnesøndag: Juleverksted

Bli med på et litt annerledes juleverksted hvor du kan lage julepynt og julekort inspirert av riktig, riktig gamle dager.

Eventbilde: Barnas båtverksted på Maritimt Museum
søndag
12:00

Barnas båtverksted på Maritimt Museum

Bli med å lage klossebåter! Hver søndag arrangeres Barnas Båtverksted på Maritimt museum. Opplev samtidig deres utstillinger for barn.