Arrangementet er fullført.

Barnas dag på verkstedene hovedbilde
torsdag 

Barnas dag på verkstedene

Barnas dag på verkstedene

Arangørene bak minifestivalen «kunst i bruk» åpner i år verkstedene sine for barna og flytter ut på gaten med ulike aktiviteter. Barn på verkstedet finner sted i «nedre del av Hegdehaugsveien».

Barna får for eksempel prøve pottemakerens dreieskive gratis eller lage sitt eget trykk hos grafikerne for en billig penge. Man får dekorere en egen kopp eller modelere på en keramikkflis som settes sammen til et fellesarbeide til utstillingen i etterkant.
Hos kunstmaleren og på smykkeverkstedet får barna prøve ulike teknikker mens foreldrene kan unne seg en kaffepause i den trivelige gatestubben bak Kunstnerne hus.
I etterkan blir barnas arbeider til utstillingen «MIN KUNST» som vises på Galleriverkstedet 19 sept. – 7 okt. Mottagelse lørdag 22 sept. fra 12-16.

Barnas arbeider kan hentes siste utstillingsdag.

Sted: Hegdehaugsveien 12-14, (nedenfor Lorry)

Relaterte saker

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
tirsdag
Eventbilde: Jul med Prøysen og snekker Andersen
tirsdag

Jul med Prøysen og snekker Andersen

Jul med Prøysen og snekker Andersen har gledet barnehagebarn og voksne hver jul siden urpremieren i 1991 og har vært spilt mer enn 1500 (!) ganger.

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.