Søk i Aktiv i Oslo

Barnas dag på verkstedene hovedbilde

Barnas dag på verkstedene

Barnas dag på verkstedene

Arangørene bak minifestivalen “kunst i bruk” åpner i år verkstedene sine for barna og flytter ut på gaten med ulike aktiviteter. Barn på verkstedet finner sted i “nedre del av Hegdehaugsveien”.

Barna får for eksempel prøve pottemakerens dreieskive gratis eller lage sitt eget trykk hos grafikerne for en billig penge. Man får dekorere en egen kopp eller modelere på en keramikkflis som settes sammen til et fellesarbeide til utstillingen i etterkant.
Hos kunstmaleren og på smykkeverkstedet får barna prøve ulike teknikker mens foreldrene kan unne seg en kaffepause i den trivelige gatestubben bak Kunstnerne hus.
I etterkan blir barnas arbeider til utstillingen “MIN KUNST” som vises på Galleriverkstedet 19 sept. – 7 okt. Mottagelse lørdag 22 sept. fra 12-16.

Barnas arbeider kan hentes siste utstillingsdag.

Sted: Hegdehaugsveien 12-14, (nedenfor Lorry)

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!