Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Barnas dag på verkstedene hovedbilde
torsdag 

Barnas dag på verkstedene

Barnas dag på verkstedene

Arangørene bak minifestivalen “kunst i bruk” åpner i år verkstedene sine for barna og flytter ut på gaten med ulike aktiviteter. Barn på verkstedet finner sted i “nedre del av Hegdehaugsveien”.

Barna får for eksempel prøve pottemakerens dreieskive gratis eller lage sitt eget trykk hos grafikerne for en billig penge. Man får dekorere en egen kopp eller modelere på en keramikkflis som settes sammen til et fellesarbeide til utstillingen i etterkant.
Hos kunstmaleren og på smykkeverkstedet får barna prøve ulike teknikker mens foreldrene kan unne seg en kaffepause i den trivelige gatestubben bak Kunstnerne hus.
I etterkan blir barnas arbeider til utstillingen “MIN KUNST” som vises på Galleriverkstedet 19 sept. – 7 okt. Mottagelse lørdag 22 sept. fra 12-16.

Barnas arbeider kan hentes siste utstillingsdag.

Sted: Hegdehaugsveien 12-14, (nedenfor Lorry)

Relaterte saker

Eventbilde: Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling
tirsdag

Nye utstillinger om jordas historie og livets utvikling

Opplev nye geologiske utstillinger fra 6. mai. Den største oppgraderingen av utstillinger i museets historie.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
tirsdag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!