Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ballettlabratoriet på Opera hovedbilde
torsdag 

Ballettlabratoriet på Opera

Ballettlaboratoriet på Operaen

Ny dans gror i Nasjonalballettens laboratorium og to ganger i året inviteres publikum inn for å se.

Dansen, det kan være påbegynte danseverk, små smakebiter eller en prosess, vises frem i en uformell setting, der publikum kommer tett på danserne og koreografien. Her er ingen scenografi, kostymer, rekvisitter eller lyssetting, men rendyrket dans og bevegelse. Målet er å bidra til utvikling av dans og musikk i Norge. Her kan det meste dukke opp, alt fra electric boogie til klassisk ballett koreografert av nåtidens og fremtidens koreografer, alt fremført av Nasjonalballettens dansere.

Forestillingen er gratis.

Les mer om Ballettlabratoriet på Operaen >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
tirsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
tirsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Akerselva Kvinnekor til Røverstaden
lørdag
20:00

Akerselva Kvinnekor til Røverstaden

Velkommen til Sommerkonsert med Akerselva Kvinnekor! Sammen med dansegruppa Oslo Tap Crew, blir dette en vill kombinasjon av kor og dans.