Arrangementet er fullført.

Baby Universe by WakkaWakka hovedbilde
torsdag 

Baby Universe by WakkaWakka

Baby Universe - teaterforestilling av WakkaWakka på Teknisk Museum

WakkaWakkas nyskapende og svært kritikerroste forestilling Baby Universe kan oppleves på Teknisk museum 3. og 4. desember.

Forestillingen passer best for voksne og barn over 11 år. Baby Universe har fått begeistrede anmeldelser av NY Times, publikum og norske medier.

I Baby Univers har jordkloden bare minnene igjen om sine vakre glansdager, nå når hun har tørket ut og blitt en bitter gammel dame. Solen er døende, og menneskene, som jordkloden i årevis har prøvd å utslette, må finne et nytt sted å bo. Sci fi-referansene til Matrix, Blade Runner, 2001: En romodyssé, Alien, Star Wars og King Kong står i kø, men Baby Universe bruker dukker, animasjoner og videoprojeksjoner for å skape dommedagsstemningen.

Forestillingen bærer i seg håpet om en fremtid. Utveien er å dyrke frem kunstige babyuniverser som de kan flytte til. Denne kampen mot tiden foregår under stadig trussel av Den Røde Kjempen (en tre meter høy dukke) og diverse gangsterplaneter i solsystemet.

WakkaWakka skaper og spiller figurteater primært med klassiske dukker i en solid tradisjon som kan sammenliknes med Muppet’enes blanding av vill humor og alvor. Teaterensemblet består av Kirjan Waage (f. 1975), Gwendolyn (Gwen) Warnock og Gabrielle Brechner. Kirjan lager alle dukkene.

Billettinfo og mer om Baby Universe by WakkaWakka >>

Relaterte saker