Søk i Aktiv i Oslo

Baby Universe by WakkaWakka hovedbilde

Baby Universe by WakkaWakka

Baby Universe - teaterforestilling av WakkaWakka på Teknisk Museum

WakkaWakkas nyskapende og svært kritikerroste forestilling Baby Universe kan oppleves på Teknisk museum 3. og 4. desember.

Forestillingen passer best for voksne og barn over 11 år. Baby Universe har fått begeistrede anmeldelser av NY Times, publikum og norske medier.

I Baby Univers har jordkloden bare minnene igjen om sine vakre glansdager, nå når hun har tørket ut og blitt en bitter gammel dame. Solen er døende, og menneskene, som jordkloden i årevis har prøvd å utslette, må finne et nytt sted å bo. Sci fi-referansene til Matrix, Blade Runner, 2001: En romodyssé, Alien, Star Wars og King Kong står i kø, men Baby Universe bruker dukker, animasjoner og videoprojeksjoner for å skape dommedagsstemningen.

Forestillingen bærer i seg håpet om en fremtid. Utveien er å dyrke frem kunstige babyuniverser som de kan flytte til. Denne kampen mot tiden foregår under stadig trussel av Den Røde Kjempen (en tre meter høy dukke) og diverse gangsterplaneter i solsystemet.

WakkaWakka skaper og spiller figurteater primært med klassiske dukker i en solid tradisjon som kan sammenliknes med Muppet’enes blanding av vill humor og alvor. Teaterensemblet består av Kirjan Waage (f. 1975), Gwendolyn (Gwen) Warnock og Gabrielle Brechner. Kirjan lager alle dukkene.

Billettinfo og mer om Baby Universe by WakkaWakka >>

Relaterte saker

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Innvielsen på SALT
søndag
18:00

Innvielsen på SALT

Christen the Place er et morsomt drama om unge menn som må ta stilling til sine egne og hverandres følelser og psykiske helse når de prøver å hjelpe kompisen sin.

Eventbilde: Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024
tirsdag
00:00

Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024

Festivalen gir publikum en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av scenekunst fra ulike deler av verden, samlet under ett tak på Black Box teater sentralt i Oslo.