22.03.19 kl. 19:00 - 23.03.19 kl. 23:00
Aurora til Sentrum Scene hovedbilde
fredag 
19:00
Sentrum Scene

Aurora til Sentrum Scene

22.03.19 kl. 19:00 - 23.03.19 kl. 23:00

Sentrum Scene | AURORA
Fredag 22. mars. Få billetter!
Lørdag 23. mars. Ekstrakonsert.

AURORA er tilbake med ny musikk – og konsert på Sentrum Scene! Etter en rekke hitlåter og over 200 millioner avspillinger av debutalbumet «All My Demons Greeting Me As A Friend» er hun klar for neste kapittel.

Ut av det blå slapp AURORA nettopp «Infections Of A Different Kind – Step 1», første del av et todelt album der hun balanserer det glatte og det røffe. De nye sangene spenner tematisk fra det personlige til det politiske, det er sanger hun håper folk kan finne trøst i, men som også stiller spørsmål om verden. AURORA er definitivt tilbake, tydelig og med en klar retning. Dette er lyden av et album med selvtillit, farger og intrige. Albumet er produsert av AURORA selv, med hjelp av den norske Askjell Solstrand og den britiske duoen MyRiot (London Grammar, Rae Morris).

– Det er så viktig for meg at musikken reflekterer det jeg har i kroppen når sangene blir skrevet. Jeg har et instinkt på hvordan sangene mine skal bli, og jeg trenger å ha verktøyene til å få det til i egne hender, uttaler hun selv.

Blant de som er med på å forme hennes særegne, fortryllende sound er Trondheim Symfoniorkester, Florence and the Machine-harpist Ruth Potter, en cellokvartett og det 32 mann sterke Oslo Fagottkor. Det er bare å glede seg til hvordan de nye låtene vil manifestere seg fra scenen – og publikum får en liten smakebit allerede førstkommende fredag, da hun gjester Lindmo.

Billetter kr. 425,- + bill.avg. 18 år leg.