Søk i Aktiv i Oslo

Audition STUDiO-revyen hovedbilde

Audition STUDiO-revyen

Velkommen til auditions til STUDiO-revyen!

STUDiO-festivalen er en av oslostudentenes største happenings, og som en del av dette setter Teater Neuf opp revy i Storsalen på Chateau Neuf. I år blir det ekstra stas, for Det Norske Studentersamfund fyller 200 år (enn det, vi er eldre enn Norge!), og vi feirer med å sette opp en gjendikting av revysuksessen “Maxis!” fra 1909! Så hvis du vil være med å spille, synge og ha det gøy i august, så kom på audition!

Det blir tre audition-dager: tirsdag 2. april, lørdag 6. april og søndag 7. april. Antyd gjerne hvilke dager som som passer deg å komme på audition. Påmelding skjer ved å sende en e-post til revy@studentersamfundet.no, så skal du få tilbakemelding med nærmere tidspunkt for audition!

Det vi vil se fra deg:
– monolog. selvskreven, eller valgt fra manus/film/hva som helst. Minimum 2 min, max 4 min.
– sang. vi er interesserte i gode sangstemmer som fungerer godt alene og/eller i ensemble. Syng noe som viser stemmen din på best mulig vis. Ikke hold igjen, kjør på.
– særegent uttrykk (valgfritt). Noe spesielt/ekstra du kan, som kan brukes i revyen. For eksempel parodiering, tryllekunster, spille et instrument, akrobatikk, danseskills, fysisk komedie, rapping, sang (annen stil enn forrige). Max 2 min.
– dialekter og mimikk. Hvis du kan snakke en annen dialekt eller/og har god mimikk – er vi interessert i å se og høre dette!
– impro-oppgave. Vi kommer til å utfordre deg til å improvisere litt.

Det blir også en felles audition med de andre auditiondeltagerne, der det blir diverse improvisasjonsoppgaver.

Vi gleder oss!

Relaterte saker