Arrangementet er fullført.

Astrid S til Parkteatret i høst hovedbilde
lørdag 

Astrid S til Parkteatret i høst

bjjbmqgrdsjqsrmiugrie

Parkteatret 24. oktober 2015

Astrid S er noe så sjeldent som et naturlig musikalsk talent. Hun skriver låter og fremfører dem på en måte som skjærer rett igjennom og treffer deg der hvor det er meningen at musikk skal treffe – i hjertet ditt.

Hun vokste opp i den lille byen Berkåk. Byen har færre enn 1000 innbyggere og lange, kalde vintre. Astrid ble interessert i musikk tidlig i livet, og da hun var seks begynte hun å spille piano. Det gikk ikke lenge før hun trakterte både gitar og fløyte, og i tillegg både sang hun og skrev musikk. Hennes karakteristiske stemme og sterke fremtoning har siden imponert både publikum og musikkbransje, og hun ble allerede i 2013 nominert i kategorien «Årets nykommer» og «Årets artist» av NRJ Awards.

«2AM» ble singelen som ga oss et første hint om hvilken musikalsk retning den unge artisten ønsker å gå. Den har solgt til gull og lenge ligget på topp ti på norske radiolister. Singelslippet ble fulgt opp av to kritikerroste opptredener under by:Larm 2015 der soundet og live-artisten Astrid for første gang fikk vist seg frem.

Matomas remix av «2AM» har gitt låten evig liv, og høsten 2015 vil by på flere låtutgivelser i tillegg til store konsertopplevelser i både inn- og utland.

Astrid er 18 år, har utsøkt smak, er smart, og hun er i ferd med å sette spor etter seg som utøvende kunstner, sanger og låtskriver.

Her bør du kjenne din besøkelsestid og ta turen til Parkteatret!

Relaterte saker

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.

Eventbilde: Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning
fredag
18:00

Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning

Oslo Operafestival har sin 16. åpningskonsert som et av arrangementene under Oslo Kulturnatt. Her får vi møte de kommende stjerneskuddene på operahimmelen.

Eventbilde: Oslo Operafestival presenterer operaperler
fredag
21:00

Oslo Operafestival presenterer operaperler

Opera til folket byr på Operaperler i Oslos eldste og minste kulturhus, Gamle Raadhus Scene. Her blir det både tårer og latter!