Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Astrid S til Parkteatret i høst hovedbilde
lørdag 

Astrid S til Parkteatret i høst

bjjbmqgrdsjqsrmiugrie

Parkteatret 24. oktober 2015

Astrid S er noe så sjeldent som et naturlig musikalsk talent. Hun skriver låter og fremfører dem på en måte som skjærer rett igjennom og treffer deg der hvor det er meningen at musikk skal treffe – i hjertet ditt.

Hun vokste opp i den lille byen Berkåk. Byen har færre enn 1000 innbyggere og lange, kalde vintre. Astrid ble interessert i musikk tidlig i livet, og da hun var seks begynte hun å spille piano. Det gikk ikke lenge før hun trakterte både gitar og fløyte, og i tillegg både sang hun og skrev musikk. Hennes karakteristiske stemme og sterke fremtoning har siden imponert både publikum og musikkbransje, og hun ble allerede i 2013 nominert i kategorien «Årets nykommer» og «Årets artist» av NRJ Awards.

«2AM» ble singelen som ga oss et første hint om hvilken musikalsk retning den unge artisten ønsker å gå. Den har solgt til gull og lenge ligget på topp ti på norske radiolister. Singelslippet ble fulgt opp av to kritikerroste opptredener under by:Larm 2015 der soundet og live-artisten Astrid for første gang fikk vist seg frem.

Matomas remix av «2AM» har gitt låten evig liv, og høsten 2015 vil by på flere låtutgivelser i tillegg til store konsertopplevelser i både inn- og utland.

Astrid er 18 år, har utsøkt smak, er smart, og hun er i ferd med å sette spor etter seg som utøvende kunstner, sanger og låtskriver.

Her bør du kjenne din besøkelsestid og ta turen til Parkteatret!

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork & sosial gaming hver fredag!
fredag
16:00

Afterwork & sosial gaming hver fredag!

Samle gjengen til sosial gaming etter arbeidsuka!

Eventbilde: Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!
fredag
18:00

Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!

Siobhan will be teaching fun and inspiring steps you can do solo or in a group. The classes are highly recommended for musicians and dancers alike! Open for all levels.

Eventbilde: Skalldyrfest på Bærum Kulturhus
fredag
19:00

Skalldyrfest på Bærum Kulturhus

Vinteren er den beste tiden for havets delikatesser. Velkommen til skalldyrfest!