Arrangementet er fullført.

Askeladden på Deichman! hovedbilde
lørdag 
12:00

Askeladden på Deichman!

ntso

Barneteater i Nydalen
HVER lørdag klokken 12:00 har Deichmanske Bibliotek i Nydalen et tilbud for barn 3-6 år, enten det er film, teater, fortellerstund eller trylling, kalt Familielørdag. Og alt er GRATIS, hver gang!

Vårt flotte bibliotek holder til i Nydalsveien 30C (inngang fra siden av Nydalen VGS) og har åpent fra 11-15 hver lørdag. Se gjerne www.deichman.no (gå inn på Nydalen) for komplett kalender.

Denne lørdagen spilles «Askeladden og de gode hjelperne» ved Askeladden Friteater.
Barne- og familieteater inspirert av Asbjørnsen og Moes kjente eventyr.
Det var en gang en konge, som hadde hørt tale om et skip som gikk like godt til lands som til vanns og i lufta med, så ville han også ha slikt et, og til den som kunne bygge det, lovte han ut kongsdatteren og halve kongeriket. Det var mange som prøvde, må vite, for halve riket kunne være godt å ha, mente de vel, og kongsdatteren kunne være bra å ha attpå…

Ingen påmelding
Fra 2 år
Varighet: 40 min
Starter kl 12:00

Hjertelig velkommen til store og små!

Relaterte saker

Eventbilde: Den hvite klovnen med Égal teater
lørdag
16:30

Den hvite klovnen med Égal teater

” Den hvite klovnen,” handler om hvor viktig det er å være seg selv og at alle mennesker er viktige uansett hva de holder på med.

Eventbilde: hei kalas – Releasekonsert
søndag
13:00

hei kalas – Releasekonsert

hei kalas ble Spellemannsnominert for debutalbumet «hvorfor er jeg allergisk» som kom i 2020 og nå er det ENDELIG på tide med en releasekonsert!

Eventbilde: Emil i Lønneberget
søndag
13:00

Emil i Lønneberget

I teaterforestillingen gjenopplever vi noen av de mange kjente og kjære historiene og sangene fra Emils eventyrlige og spennende barndom.