Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpning av Siri Aurdal “Bølgelengder – rekomponert” hovedbilde
lørdag 
14:00

Åpning av Siri Aurdal “Bølgelengder – rekomponert”

ntso

Siri Aurdal, Bølgelengder  – rekomponert

OSLO PILOT er stolte over å ønske velkommen til innvielsen av kunstneren Siri Aurdals skulptur Bølgelengder – rekomponert i Vigelandsparken, lørdag 27. august, kl 14.00. 

Møt opp på plenen mellom Bymuseet og Paviljongen, lytt etter rytmer fra Sykepleiernes Trommekorps og ta del av arrangementet Bølger i parken! Se Facebook event for mer detaljer eller www.oslopilot.no

OSLO PILOT og Kunstnernes Hus har samarbeidet om et prosjekt som omhandler arbeidene til Siri Aurdal (f. 1937). Prosjektet består av en rekke innendørs og utendørs presentasjoner av Aurdals skulpturer og modeller, i tillegg til en bok utgitt av kunstneren Eline Mugaas (f. 1969) som er drivkraften bak prosjektet.

Aurdal er en nytenkende skikkelse i norsk samtidskunsthistorie på grunn av sin eksperimentelle bruk av materialer og monumentale installasjoner hvor publikum har spilt en aktiv og deltagende rolle. Som medlem av den radikale kunstnergruppen GRAS utviklet Aurdal en tilnærming til materialet som kombinerte matematikk med industrielle og organiske former og fremhevet kunstens sosiale og politiske potensial.

 Dette siste stadiet av prosjektet er organisert av OSLO PILOT og Kunstnernes Hus i samarbeid med Vigelands-museet, og skulpturen vises i Vigelandsparken. Skulpturen er blitt produsert av OSLO PILOT og Kunstnernes Hus og vil være tilgjengelig for publikum til 30. november. Skulpturen er plassert mellom Oslo Bymuseum og Paviljongen, nederst i parken mot Frogner Pass.

OSLO PILOT er et toårig prosjekt som utforsker kunstens rolle i og for offentlige rom for å berede grunnen for en fremtidig kunstbiennale. Prosjektet er kuratert av Eva González-Sancho og Per Gunnar Eeg-Tverbakk. OSLO PILOT er initiert og finansiert av Kulturetaten, Oslo Kommune.

Poster design by NODE Berlin

#siriaurdal #kunstnerneshus #oslopilot

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Freedom Forum 2022
mandag
10:00

Oslo Freedom Forum 2022

På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere.

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag
10:00

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.