Søk i Aktiv i Oslo

Åpning av Oslo Sommerpark hovedbilde

Åpning av Oslo Sommerpark

Oslo Sommerpark i Tryvann åpner 29. juni

Oslo Sommerpark åpner 29. juni 2012 og har både sykkelpark med downhillsykling og klatrepark. Klatreparken blir en av Skandinavias største med aktiviteter for alle aldre.

Downhill løyper for sykkel blir bygget i Tårnbakken, og Tryvann Express Stolheis frakter deg opp igjen på toppen.

Sykkelparken
Oslo Marka er et eldorado om sommeren for flotte sykkelopplevelser, og her er det noe for enhver smak og enhver ferdighet.
I Tårnbakken bygger vi flere downhill sykkeltraseer i samarbeid med Hafjell BikePark.  Downhill traseene i Tårnbakken blir i flere vanskelighetsgrader og passer både for nybegynnere og mer erfarne stisyklister. Enklere barneløyper / enkel dirt track løype planlegger vi ved Tryvannstårnet, i nærheten av Bakeriet. 

Klatreparken
Vi bygger nå en av de største og flotteste klatreparken du kan finne i Norden. Klatreparken har 120 apparater i trærne og forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad og her er det utfordringer for alle.  Vi har klatreløyper som passer for de aller minste, mange familieløyper og noen tøffe løyper for de sprekeste.

Klatreparken kan brukes når det regner – ta med regntøy!

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.

Eventbilde: Ridetime for lett øvede hos EKT
lørdag
16:00

Ridetime for lett øvede hos EKT

Timen for lett øvede er et tilbud til ungdom fra 12 år og oppover. Undervisning i grunnleggende dressur med muligheter for kavalett og bomarbeid.