Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpent Scenehus hovedbilde
fredag 

Åpent Scenehus

ntso

Scenehuset i Oslo benyttes av profesjonelle dansekunstnere som prøvelokale og visningsarena. I løpet av Dansens Dager 2016 har vi åpnet opp lokalene for nysgjerrige publikummere.

Dansekunstnerne du kan få møte er Sigrid Kopperdal / PRAXIS Oslo, Siri Jøntvedt, Sanna Erikson Ryg & Ingrid Sørensen, Hanne Frostad Håkonsen, Martin Slaatto og Eye of Tree ved Katarina Skår Henriksen & Kyuja Bae.

Arrangementet er gratis.

Her er foreløpig program for Scenehuset under Dansens Dager 2016: https://danseinfo.no/dansens-dager/program-2016/2973-program-oslo-2016#scenehuset

Velkommen!

Foto av danser Siri Jøntvedt, tatt av Evelina Dembacke

Relaterte saker

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.

Eventbilde: Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli
lørdag
21:00

Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli

Dans deg inn i julis tropenetter på Brød & Sirkus. Ett av få utesteder og klubber som holder åpent gjennom sommeren, og hver lørdag vil de sørge for en deilig klubbsommer!