Arrangementet er fullført.

Åpent hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy Allé 68 hovedbilde
lørdag 
12:00

Åpent hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy Allé 68

ntso

Velkommen til Åpent Hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy allé 68 – Gratis og Drop-in. Dette er en anledning til å lære litt italiensk, bli kjent med Scuola d’italiano og med andre som enten lærer italiensk eller planlegger det.

På programmet står lynkurs i italiensk og om italienske viner, presentasjon av ny bok om Italias historie samt presentasjon av regionen Puglia i sør-Italia. Vi har egne stands med presentasjon av kurs og reiser, og du kan i tillegg møte en rekke leverandører av italienske delikatesser som har spesielle tilbud for anledningen.

Det blir også lotteri med mulighet til å vinne privattimer, workshops, lærebøker og diverse italienske smakebiter fra våre samarbeidspartnere.

Scuola d’italiano underviser italiensk språk og kultur til voksne, og vi arrangerer språkreiser til Italia. Vi har hittil i år hatt over 700 personer som har lært italiensk hos oss – vi har undervist italiensk i Oslo i 27 år. Skolen vår ligger i Bygdøy allé 68 og vi har i tillegg kurs hos Villa Paradiso og Vespa&Humla på Grünerløkka, i Asker og, fra høsten 2016, i Drammen.

Relaterte saker

Eventbilde: Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!
torsdag

Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!

På  DUS Akademiet finner du mange flotte kurs med dyktige skuespillere og regissører, i tillegg til gratis intervjuer. Sjekk ut deres nye plattform! 

Eventbilde: Martemos teaterworkshop
søndag
16:15