Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpent hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy Allé 68 hovedbilde
lørdag 
12:00

Åpent hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy Allé 68

ntso

Velkommen til Åpent Hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy allé 68 – Gratis og Drop-in. Dette er en anledning til å lære litt italiensk, bli kjent med Scuola d’italiano og med andre som enten lærer italiensk eller planlegger det.

På programmet står lynkurs i italiensk og om italienske viner, presentasjon av ny bok om Italias historie samt presentasjon av regionen Puglia i sør-Italia. Vi har egne stands med presentasjon av kurs og reiser, og du kan i tillegg møte en rekke leverandører av italienske delikatesser som har spesielle tilbud for anledningen.

Det blir også lotteri med mulighet til å vinne privattimer, workshops, lærebøker og diverse italienske smakebiter fra våre samarbeidspartnere.

Scuola d’italiano underviser italiensk språk og kultur til voksne, og vi arrangerer språkreiser til Italia. Vi har hittil i år hatt over 700 personer som har lært italiensk hos oss – vi har undervist italiensk i Oslo i 27 år. Skolen vår ligger i Bygdøy allé 68 og vi har i tillegg kurs hos Villa Paradiso og Vespa&Humla på Grünerløkka, i Asker og, fra høsten 2016, i Drammen.

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning: Sagenevandring
søndag
14:00

Omvisning: Sagenevandring

Sagenevandringen “To fabrikker – tusen liv” gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde. Omvisning hver lørdag og søndag kl.12 og 14.

Eventbilde: Skape(t) – skeiv kunsthistorie
lørdag
14:00

Skape(t) – skeiv kunsthistorie

Undergrunnsstemmer og frigjøringskamp i skeiv kunsthistorie. Få et innblikk i historien fra dem som selv har opplevd den.

Eventbilde: OsLove – byhistorie for begynnere
søndag

OsLove – byhistorie for begynnere

OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.