Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpent hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy Allé 68 hovedbilde
lørdag 
12:00

Åpent hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy Allé 68

ntso

Velkommen til Åpent Hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy allé 68 – Gratis og Drop-in. Dette er en anledning til å lære litt italiensk, bli kjent med Scuola d’italiano og med andre som enten lærer italiensk eller planlegger det.

På programmet står lynkurs i italiensk og om italienske viner, presentasjon av ny bok om Italias historie samt presentasjon av regionen Puglia i sør-Italia. Vi har egne stands med presentasjon av kurs og reiser, og du kan i tillegg møte en rekke leverandører av italienske delikatesser som har spesielle tilbud for anledningen.

Det blir også lotteri med mulighet til å vinne privattimer, workshops, lærebøker og diverse italienske smakebiter fra våre samarbeidspartnere.

Scuola d’italiano underviser italiensk språk og kultur til voksne, og vi arrangerer språkreiser til Italia. Vi har hittil i år hatt over 700 personer som har lært italiensk hos oss – vi har undervist italiensk i Oslo i 27 år. Skolen vår ligger i Bygdøy allé 68 og vi har i tillegg kurs hos Villa Paradiso og Vespa&Humla på Grünerløkka, i Asker og, fra høsten 2016, i Drammen.

Relaterte saker

Eventbilde: Soppkontrollen på Bærums Verk
søndag
14:00

Soppkontrollen på Bærums Verk

Ta med deg kurven og kom! Søndager fra 20.08. til 01.10.

Eventbilde: Pizzakurs på Kulinarisk Akademi
fredag
17:00

Pizzakurs på Kulinarisk Akademi

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.

Eventbilde: Vika Walks – en guidet byvandring
lørdag
13:00

Vika Walks – en guidet byvandring

Bli med på gratis byvandring! Vika har en lang og innholdsrik historie, og har gått fra et slumstrøk til å bli Oslos sentrale forretningsdistrikt. Ett område der historisk og moderne arkitektur møtes.