Arrangementet er fullført.

Åpent hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy Allé 68 hovedbilde
lørdag 
12:00

Åpent hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy Allé 68

ntso

Velkommen til Åpent Hus hos Scuola d’italiano i Bygdøy allé 68 – Gratis og Drop-in. Dette er en anledning til å lære litt italiensk, bli kjent med Scuola d’italiano og med andre som enten lærer italiensk eller planlegger det.

På programmet står lynkurs i italiensk og om italienske viner, presentasjon av ny bok om Italias historie samt presentasjon av regionen Puglia i sør-Italia. Vi har egne stands med presentasjon av kurs og reiser, og du kan i tillegg møte en rekke leverandører av italienske delikatesser som har spesielle tilbud for anledningen.

Det blir også lotteri med mulighet til å vinne privattimer, workshops, lærebøker og diverse italienske smakebiter fra våre samarbeidspartnere.

Scuola d’italiano underviser italiensk språk og kultur til voksne, og vi arrangerer språkreiser til Italia. Vi har hittil i år hatt over 700 personer som har lært italiensk hos oss – vi har undervist italiensk i Oslo i 27 år. Skolen vår ligger i Bygdøy allé 68 og vi har i tillegg kurs hos Villa Paradiso og Vespa&Humla på Grünerløkka, i Asker og, fra høsten 2016, i Drammen.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
mandag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
tirsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere.

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
torsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.