Arrangementet er fullført.

Åpen gård på Geitmyra matkultursenter hovedbilde
torsdag 

Åpen gård på Geitmyra matkultursenter

Lag brenneslesuppe og smak på bjørkeskudd!

Søndag 10. juni vil Geitmyra matkultursenter i Tåsenveien 2 fylle tunet med smaksopplevelser, inspirasjon og kunnskap – og forhåpentligvis mange besøkende barn med voksne.

Mange har hørt at man kan spise brennesle, men langt færre har forsøkt. Alle barn får komme inn på kjøkkenet og lage deilig brenneslesuppe. Du kan også lære hvordan du kan spise brennesle uten å brenne deg! Du får også anledning til å smake på bjørk i mange ulike former; bjørkebakt lam med bjørkesalt og syltede bjørkeskudd – med bjørkebrus til. Nyperoseis kan du også smake.

Kokkene fra Maaemo, som har løftet matlaging med ville vekster opp i «stjernehimmelen»,  kommer og deler mat og inspirasjon med de besøkende. En av verdens beste sankere, Miles Irving, kommer også hit og øser av sin kunnskap. Du kan også møte fotograf og sanker Benjamin Alexander Huseby som har tatt vakre bilder av ville planter.

Ta med barna og oppdag noe nytt ved byen. Arrangementet varer fra kl 13.00 til 16.00 og er gratis og åpent for alle.

Les mer om åpen gård på Geitmyra matkultursenter >>