Arrangementet er fullført.

Åpen gård hovedbilde
søndag 
11:00

Åpen gård

ntso

Tittel: Heiås Besøks og Aktivitetsgård
Sted: Heiås Aktivitets og Besøksgård
Adresse: Fetveien 1263, 1903 GAN
Nettside: heiaas.weebly.com
Dato: 15.5.2016
Tid fra: 11:00:00

Heiås holder åpent alle søndager hele sommern. Vi på Heiås Besøks og Aktivitetsgård storkoser oss med dere besøkende, vi setter stor pris på å se barn og voksene i flott harmoni med dyrene våre. det er spådd fint vær. så gjerne ta turen hit til oss.
I lavooen kan vi by på bl.a sveler, kaffe, brus, vaffler, toast og mye mye mer.  Vi har også mangee fine bålplasser der man også kan ta med medbrakt mat, aktiviteter som barneridning, omvisning, kaninlufting, fri lek med et utvalg av leker og mummihus og selvfølgelig tilgang til nærkontakt med alle dyrene våre, vi har blant annet lama, Canadiske minigriser, Hester, Skillpdder, gjeiter, sau, og forskjellie type gnagere, samt høner og ender.

50 kr pr. person i inngang, barn under 1 år gratis, 30 kr pr. person for runderidning

PS!! VI HAR IKKE BANKTERMINAL! SÅ TA GJERNE MED KONTANTER

Relaterte saker

Eventbilde: Naturhistorisk juleverksted
søndag
10:00

Naturhistorisk juleverksted

Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset! Vi kan blant annet by på et unikt juleverksted hver søndag i desember før jul, julepyntet museumsbutikk og julegrøt i kafeen.

Eventbilde: Juleverksted i Vigelandmuseet
søndag
12:00

Juleverksted i Vigelandmuseet

I leireverkstedet kan du gå i Vigelands fotspor og prøve deg som kunstner. I juleverkstedet kan du blant annet male gipsfigurer, lage julekort og nisser.

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
tirsdag