Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpen gård hovedbilde
søndag 
11:00

Åpen gård

ntso

Tittel: Heiås Besøks og Aktivitetsgård
Sted: Heiås Aktivitets og Besøksgård
Adresse: Fetveien 1263, 1903 GAN
Nettside: heiaas.weebly.com
Dato: 15.5.2016
Tid fra: 11:00:00

Heiås holder åpent alle søndager hele sommern. Vi på Heiås Besøks og Aktivitetsgård storkoser oss med dere besøkende, vi setter stor pris på å se barn og voksene i flott harmoni med dyrene våre. det er spådd fint vær. så gjerne ta turen hit til oss.
I lavooen kan vi by på bl.a sveler, kaffe, brus, vaffler, toast og mye mye mer.  Vi har også mangee fine bålplasser der man også kan ta med medbrakt mat, aktiviteter som barneridning, omvisning, kaninlufting, fri lek med et utvalg av leker og mummihus og selvfølgelig tilgang til nærkontakt med alle dyrene våre, vi har blant annet lama, Canadiske minigriser, Hester, Skillpdder, gjeiter, sau, og forskjellie type gnagere, samt høner og ender.

50 kr pr. person i inngang, barn under 1 år gratis, 30 kr pr. person for runderidning

PS!! VI HAR IKKE BANKTERMINAL! SÅ TA GJERNE MED KONTANTER

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

Her kan du hilse på sauer, bukk, esel, kaniner, høner eller ta en tur på hesteryggen. Prøv også gårdsrelaterte aktiviteter som hesteskokasting eller stylter.

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: Klesbyttedag x Festival // Sentralen
torsdag
12:00

Klesbyttedag x Festival // Sentralen

Hva er vel bedre enn en klesbyttedag hvor temaet er festival og sommer? Bytt til deg nye, freshe klær til festivalsommeren og bli samtidig kvitt plagg du ikke bruker.