Søk i Aktiv i Oslo

ANA MOURA hovedbilde

ANA MOURA

ana

Fado blir ofte kalt Portugals blues fordi de lidenskapelige fado-sangene gjerne handler om lengsel. Selve ordet fado betyr skjebne. Og når Ana Moura mener fado er hennes skjebne her i livet, skjer det en magisk alkymi hver gang hun trer ut på scenen.

Hun er kjent for å bergta publikum med sin flotte stemme, sensuelle utstråling og å legge sjelen sin i fremføringen. Denne evnen har blitt lagt merke til.

Ana Moura var første portugiser til å synge i Carnegie Hall, New York. Hun har gjort show med musikklegender som The Rolling Stones og Prince, og ble i fjor nominert som ”best artist 2011” av det anerkjente musikkmagasinet Songlines. Hun har fått en rekke nasjonale priser for musikken sin, og har de siste årene blitt priset av et stadig større internasjonalt publikum.I tradisjonell fado lager fado-sangerne egne tekster til et sett faste melodier.

Ana Moura, som star tet sin sangkarriere som popsanger, er kjent for å synge slik at de unge i Portugal kjenner seg igjen i tekstene hennes.

 

18 års aldersgrense.
Dørene åpnes: ca kl: 20:00
Konsertstart: ca kl. 21:00
Billetter: 300/250 + avg

Billetter er i forsalg via: www.billettservice.no, Narvesen, 7-Eleven og tlf. 815 33 133, eller ved inngangen fra kl. 20:00.

Relaterte saker