Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

AKKS-Konserten på Blå hovedbilde
torsdag 
19:30

AKKS-Konserten på Blå

ntso

Nok en gang skal kursband fra AKKS spille fletta av hverandre på verdens beste konsert: AKKS-Konserten! I år får de dessuten følge av fabelaktige undergrunnsperler fra byens musikkmiljø. Bli med!

Aldersgrense: 18, MEN fri alder med vergeordning! Én verge på over 23 år kan ha med to personer under 18. Hurra!

Kursbandene har spilt sammen i ca seks uker, og de fleste bandmedlemmene hadde ikke møtt hverandre før. Med oss har vi også Norrøna Band som har fått bandcoaching hos oss, Tæring fra Lørenskog som har delt bandlærer Maria med våre kursband, kule Stifters som øver på AKKS og urørt-favoritten Hanne Holmesland som har håndplukket bandmedlemmene sine fra AKKS. Dette blir bra!
Vårens fabelaktige bandinstruktører er Maria Eva Orieta og Anna N. Haukeland

Disse bandene spiller på konserten:
Red House
Red house er et utforskende band som henter inspirasjon fra overraskende steder, og spennet går fra sårt og stille til rått og rocka. Alt er verdt å teste så lenge det funker i moll.

Hvor er Martin?:
Bandmedlemmene i Hvor er Martin? møttes for første gang for seks uker siden. Vi trodde de hadde tenkt til å debutere på AKKS-konserten, men de debuderte under Musikkfest på utendørsscenen på Schous Plass! Dette liker vi!

Pletch:
Vårens yngste band! Disse kule jentene er 10 og elleve år gamle, og AKKS-konsertens aller yngste band gjennom tidene.

Norrøna Band: Norrøna Band er intet mindre enn Norrøna Sports eget bedrifts-band. Idéen til bandet ble sådd i fuktig lag etter et bransjetreff i München. De fleste ville kanskje tro det bare var løst snakk, men i Norrøna legges det stor vekt på å gjennomføre og første øving var snart en realitet. Noen tørket støv av instrumenter etter ti års glemsel mens andre benyttet sjansen til å lære noe helt nytt. Besetningen er i stadig utvikling, men det er nå ett år siden første øving og kollegaene har allerede rukket å spille ett par konserter. I det siste har de finpusset materialet med god hjelp fra AKKS’ bandcoach og det loves skranglete rock med høy partyfaktor og fare for allsang. Rockens svar på AFTERSKI.

Kursband fra Aktivitetshuset Volt i Lillestrøm:
Tæring: hardtslående kursband fra Lillestrøm som har hatt Maria Orieta som lærer

Tid fra kl. 19.30 – 24.00

Relaterte saker

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: QUIZ-UP med Christian Nærum og Jonas Ravn
tirsdag
20:30

QUIZ-UP med Christian Nærum og Jonas Ravn

Latter ønsker velkommen til Norges første Standup-Quiz-Kahoot-extravaganza: QuizUp!