Arrangementet er fullført.

AKKS-Konserten på Blå hovedbilde
torsdag 
19:30

AKKS-Konserten på Blå

ntso

Nok en gang skal kursband fra AKKS spille fletta av hverandre på verdens beste konsert: AKKS-Konserten! I år får de dessuten følge av fabelaktige undergrunnsperler fra byens musikkmiljø. Bli med!

Aldersgrense: 18, MEN fri alder med vergeordning! Én verge på over 23 år kan ha med to personer under 18. Hurra!

Kursbandene har spilt sammen i ca seks uker, og de fleste bandmedlemmene hadde ikke møtt hverandre før. Med oss har vi også Norrøna Band som har fått bandcoaching hos oss, Tæring fra Lørenskog som har delt bandlærer Maria med våre kursband, kule Stifters som øver på AKKS og urørt-favoritten Hanne Holmesland som har håndplukket bandmedlemmene sine fra AKKS. Dette blir bra!
Vårens fabelaktige bandinstruktører er Maria Eva Orieta og Anna N. Haukeland

Disse bandene spiller på konserten:
Red House
Red house er et utforskende band som henter inspirasjon fra overraskende steder, og spennet går fra sårt og stille til rått og rocka. Alt er verdt å teste så lenge det funker i moll.

Hvor er Martin?:
Bandmedlemmene i Hvor er Martin? møttes for første gang for seks uker siden. Vi trodde de hadde tenkt til å debutere på AKKS-konserten, men de debuderte under Musikkfest på utendørsscenen på Schous Plass! Dette liker vi!

Pletch:
Vårens yngste band! Disse kule jentene er 10 og elleve år gamle, og AKKS-konsertens aller yngste band gjennom tidene.

Norrøna Band: Norrøna Band er intet mindre enn Norrøna Sports eget bedrifts-band. Idéen til bandet ble sådd i fuktig lag etter et bransjetreff i München. De fleste ville kanskje tro det bare var løst snakk, men i Norrøna legges det stor vekt på å gjennomføre og første øving var snart en realitet. Noen tørket støv av instrumenter etter ti års glemsel mens andre benyttet sjansen til å lære noe helt nytt. Besetningen er i stadig utvikling, men det er nå ett år siden første øving og kollegaene har allerede rukket å spille ett par konserter. I det siste har de finpusset materialet med god hjelp fra AKKS’ bandcoach og det loves skranglete rock med høy partyfaktor og fare for allsang. Rockens svar på AFTERSKI.

Kursband fra Aktivitetshuset Volt i Lillestrøm:
Tæring: hardtslående kursband fra Lillestrøm som har hatt Maria Orieta som lærer

Tid fra kl. 19.30 – 24.00

Relaterte saker

Eventbilde: Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
torsdag

Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.