Arrangementet er fullført.

Afroslo Musikkfestival på Cosmopolite Scene hovedbilde
fredag 

Afroslo Musikkfestival på Cosmopolite Scene

ntso

Afroslo Musikkfestival

Program:

DJ Ambient musikk (Fra dørene åpner)
Sidiki Camara (Start kl 22:00)
Queendom
Sheldon Blackman
Leonne Pride
Bernaldino da Veiga
Ary Morais
DJ Party & Afrodance

Originalt er prosjektet blitt skapt med tanke på å fremme både unge talenter og profesjonelle afrikanske utøvere i Oslo.
Byen Oslo er flerkulturell og trenger en festival hvor afrikanske musikere kan møtes for å fremme sitt budskap, samarbeide, dele erfaringer og informasjon, bli kjent med hverandre på tvers av etnisk, kulturell og religiøs tilhørighet, og dermed gi rom for ulike former for kunst og musikk og få et mangfold av musikkopplevelser.

Afroslo Musikkfestival ønsker først og fremst å fokusere og inspirere lokale band og artister. Vi ønsker å skape en møtearena for mangfold, spesielt rettet mot afrikansk musikk og har som mål å gjennomføre opplevelser ved å vise fram det store omfanget av afrikanske kulturelle tradisjoner i Norge.

Afroslo Musikkfestival blir i år arrangert for første gang. Årets deltakere er blant annet Queendom, Afrotalenter, Sidiki Camara, Ary Morais mf.

Les mer om eventet her. 

Relaterte saker

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.» 

Eventbilde: Vidar Busk – SALT
torsdag
21:30

Vidar Busk – SALT

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist. Denne kvelden kan du oppleve ham og bandet på SALT.

Eventbilde: Tungtvann – Sentrum Scene
fredag
20:00

Tungtvann – Sentrum Scene

Blodtrimmet maskineri og sultne på mer er Tungtvann klare for å lage fest! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus de bare kunne drømme om da de ble laget.